Content

5 gode grunner til å leie hos Thon Flex

Kontorfellesskap-trenden fortsetter, og vi i Thon Flex er godt fornøyd med høy utleiegrad i våre to lokasjoner i Oslo. Her er fem gode grunner til hvorfor bedriften din bør velge vår lokasjon i Karl Johans gate 16.

Kontorfellesskapet i Oslos største handlegate har egen husvert, Evy Marie Flekstad Lavik, som lover at navnet «Flex» holder ord.

– Her slipper leietakerne å binde seg opp til kontrakt over flere år. Vi har kun tre måneders oppsigelsestid, noe som betyr trygghet og fleksibilitet for leietakerne og et konkurransefortrinn for oss. Du trenger ikke tenke på driftsutgifter som strøm, vedlikehold av printere, renhold og kaffe. Det er inkludert i leien. Nyt godt av kopirom, flere møterom med nytt og moderne AV-utstyr, minglesoner, stillerom og aviser. I tillegg kan vi friste med fleksible leieavtaler med kontorplasser for 1 – 25 personer, betjent resepsjon, sosiale soner og touch down-plasser, sier Flekstad Lavik.

Velkommen til Thon Flex i Karl Johans gate 16.

Derfor bør du velge Thon Flex i Karl Johans gate:

 

1. Beliggenhet!

Du får meget kort vei til offentlig kommunikasjon med kun 3 minutters gange til Jernbanetorget og Stortinget stasjon i umiddelbar nærhet. Og dessuten superenkelt for kunder og øvrige gjester å finne deg!

2. Enkelt og trygt

Thon Eiendom er en velkjent aktør i markedet, som tilbyr kvalitet, personlig service og trygghet til alle sine leietakere. Derfor er Thon Flex et trygt valg for bedrifter som ønsker fleksible leieavtaler. Det er lettvint og raskt å inngå en avtale, og kontraktene er enkle å forholde seg til. Det er opp til deg og din bedrift hvor lenge dere ønsker å leie, og leietiden kan forlenges etter behov. Oppsigelsestiden er dessuten kort.

3. Du kan velge om du vil være sosial eller trekke deg tilbake

I et kontorfellesskap har du en gyllen mulighet til å sosialisere med andre mennesker som jobber med det samme som deg – eller kanskje med noe helt annet. Av og til kjenner du kanskje likevel behovet for å trekke deg litt tilbake og få arbeidsro. I Thon Flex sine fleksible kontorlokaler er det lagt til rette for begge deler.

4. Enkelt å bestille møterom og mat

Evy Marie Flekstad Lavik, Flex-vert, lover at navnet «Flex» holder ord.

– Dette kan bestilles via «min side» på www.thonflex.no eller via appen.

Møterommene er utstyrt med store skjermer og noen av dem også med audiovisuelt utstyr.

Ønskes det levering av mat til møtet, kan dette enkelt bestilles via husverten Evy.

5. God oppfølging

Er det mulighet for at bedriften vokser seg ut av kontorlokalet eller at dere får behov for et mer permanent kontorlokale? Da er Thon Eiendom behjelpelige med å finne helt egne lokaler med lengre leietid også.

– Thon eier veldig mange næringsbygg i Oslo. Dermed kan vi hjelpe deg hvis bedriften vokser. Det samme gjelder ved behov for større konferanserom eller møterom. Vi har 16 hoteller i Oslo hvorav flere har konferansemuligheter.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Hav Eiendom ansetter bærekraftsjef
Karriere
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.