Bolig

Selger Bygdøy-leiligheter for 35-40 mill.

Bonum-prosjektet på Bygdøy har solgt fem av ni leiligheter. Prisantydningen på de resterende fire ligger på 35 til 40 millioner kroner.

STOR INTERESSE: Bonum opplever stor interesse for leilighetene på Bydøy. Ill: Bonum/Rift
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Etter å ha kjøpt flere tilstøtende eiendommer i Løchenveien 14, har Bonum revet de tre eksisterende byggene. Nå er eiendomsutvikleren klar for å begynne byggingen av ni villaleiligheter på tomten. M2 Entreprenør har fått jobben og vil starte grunnarbeidene i juni. Forventet ferdigstillelse er ved årsskiftet 2021/22.

– Bonum og M2 har gjennom 2019 samarbeidet tett i ett forprosjekt om å skape dette flotte prosjektet på Bygdøy. Det gode samarbeidet har nå resultert i en totalentreprisekontrakt uttaler Morten Brusnes, daglig Leder i M2 Entreprenør.

Eiendomsmegler Tom Elliot Johnsen i Sem&Johnsen forteller om stor interesse for boligene. Det er solgt fem leiligheter allerede.

– Erfaring fra den siste tiden er at interessen for boliger i det øverste prissjiktet er økende, denne utviklingen har fortsatt på tross av siste tidens unntakstilstand i Norge. Utbudet av eiendommer av dette kaliberet er nokså begrenset og kjøpegruppen har således lite å velge mellom, sier Johsen og legger til at det hjelper med rente på 1-tallet.

Markedssjef Ruben Wilhelmsen i Bonum forteller at de gjenværende eiendommene har en prisantydning på mellom 35 og 40 millioner kroner.

– Prosjektet har en typisk voksen kjøpegruppe, som ønsker å bytte ut enebolig med leilighet. Boligene er også tilpasset dette ved å ha alle de praktiske kvaliteter som er knyttet til leilighetstypologien, men likevel gi en følelse av å bo i villa hvor alle enheter blant annet har private innganger, lite innsyn og så videre, sier Wilhelmsen.

Prosjektet er tegnet av arkitekt Jon H. Støre, Dronningen Landskap har utformet parkanlegget og Helene Hennie har stått for interiørdesign

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Hav Eiendom ansetter bærekraftsjef
Karriere
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling
Naboer vil ha omkamp etter bystyrevedtak (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.