Karriere

Smarthuskonsern med norsk storsatsing

Nordomatic har over 600 ansatte i Sverige og Danmark, men en forholdsvis liten virksomhet i Norge. Nå ansetter de og går for dobling i det norske markedet.

FRA GK TIL NORDOMATIC: Kristian Findstrup.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Smarthusoperatøren Nordomatic har i løpet av kort tid vokst fra 15 til 25 ansatte etter at Oslo-baserte SD Consult ble kjøpt opp i 2017. Selskapet er en uavhengig leverandør av smarte automatikkløsninger innenfor energi og miljø til eiendoms- innstallasjons- og byggevirksomheter.

Nå girer selskapet opp satsingen i Norge, med ansettelsen av Kristian Findstrup som ny prosjektdirektør. Det skal også ansettes flere medarbeidere i entrepriseavdelingen.

– I Norge har vi en stabil og sterk kundeportefølje, der tillit, kompetanse og partnerskap er bærende verdier i samarbeidet. Disse skal vi holde fast ved og videreutvikle med flere nye kunderelasjoner i årene som kommer, sier adm. direktør Erik Nordli fra Nordomatic Norge AS, som har satt seg som mål å doble omsetningen i løpet av de neste 2–3 årene.

Nordomatic-konsernet har 600 ansatte i Sverige og Danmark og en omsetning på 900 millioner svenske kroner. Kristian Findstrup som har tung bransjeerfaring både faglig og innen ledelse fra tekniske lederstillinger i både Danmark, Sverige og Norge. Han kommer fra stillingen som distriktssjef i GK Inneklima AS.

– Både i private virksomheter og i offentlig sektor er det et stort etterslep når det gjelder optimalisering av tekniske installasjoner i Norge. Staten gir nå store tilskudd til energieffektivisering i sykehus, skoler og kontorbygg. Sammen med ønsker fra markedet om å bidra til et grønt skifte og krav om bedre lønnsomhet i eiendomsdrift ligger det et kjempepotensial i begge disse sektorene de neste 10–15 årene, forteller Kristian Findstrup.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.