Aktuelt

Konsernet vokser og ansetter

- Vi har et stort behov for å styrke staben vår, sier daglig leder.

BYDEL: Franzefoss er ett av prosjektene konsernet skal utvikle. Ill.: TAG
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Bakke Leiligheter som ledes av Merethe Danielsen ble etablert som en utfisjonert del av Bakke AS ved årsskiftet 2019/2020. Årsaken var økt satsning på leilighetsprosjekter og et ønske om å rendyrke forretningsområder i konsernet Bakkegruppen, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Kan få 12.000 ekstra kvadratmeter

Fra før står Bakkegruppen bak Bakke Småhus/Bakke AS som utgjør småhusvirksomheten i konsernet. Med en voksende prosjektportefølje rigger Bakke Leiligheter seg for flere store prosjekter gjennom etablering av egen entreprenørvirksomhet og ansetter flere nye medarbeidere.

– Vi har et stort behov for å styrke staben vår. Vi har en betydelig tomtebank og vi har mange store prosjekter på gang, sier daglig leder Merethe Danielsen i Bakke Leiligheter.

LES OGSÅ: Utbygger lusker et helt nabolag

Entreprenørvirksomheten etableres gjennom ansettelsen av Arild Finstad, som kommer fra stillingen som daglig leder i Asker Entreprenør. Han får ansvaret for å bygge opp satsingen om å utvikle standardiserte løsninger og bygge i egen regi i Bakke Leiligheter. Thomas W. Finstad gikk inn i stillingen som prosjektsjef utbygging fra februar 2020. Han kom fra stillingen som prosjektleder i Asker Entreprenør.

LES OGSÅ: Bladde opp 305 mill for herpa internat

Tidligere i år startet Øyvind Monrad-Krohn i stillingen som IT- og digitaliseringsleder i Bakkegruppen. Før det var han digitaliseringsdirektør i GK Gruppen, og får hovedansvaret med å ta selskapet videre på digitaliseringsreisen. Og det er behov for ytterligere flere folk.

LES OGSÅ: På evig tomtejakt

– Som en konsekvens av veksten ser vi behovet for å rendyrke kompetansen. Vi leter nå etter en prosjektsjef utvikling og en prosjektleder utbygging, sier Danielsen.

LES OGSÅ: Har nesten 9 mål i sentrum å leke seg med

– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Hav Eiendom ansetter bærekraftsjef
Karriere
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling
Selger Bygdøy-leiligheter for 35-40 mill.
Bolig
Naboer vil ha omkamp etter bystyrevedtak (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.