Karriere

Forsterker i Fredensborg

Ny daglig leder i Fredensborg Fritid AS og ny leder av restaurantdriften i Fredensborg.

SKAL SATSE TUNGT: Fredensborg skal de neste årene gjennomføre betydelige investeringer. Her Kragerø Resort, som ble overtatt av Fredensborg i 2017.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Håkon Arnstorp starter i løpet av året som daglig leder i Fredensborg Fritid AS, og får ansvaret for å lede eiendomsutviklingen i Fredensborg Fritid. Håkon er utdannet tømrer og bygningsingeniør, og har siden 2014 bygget opp og ledet Pilares Eiendom AS.

Rajko Mink er ansatt for å lede hotell- og restaurantdriften i Fredensborg. Rajko har bred nasjonal og internasjonal erfaring fra hotell og restaurantdrift fra blant annet Belvar,TGI Fridays Scandinavia og First Hotels.

LES OGSÅ: Inn i styret i Norsk Eiendom

Fredensborg Fritid er en fritidsbolig- og destinasjonsutvikler, og har sammen med partnere en tomtebank på 6.000 enheter, to skisentre, hotellene Kragerø Resort og Tollboden i Kragerø og Havsdalsgrenda på Geilo samt flere restauranter i Kragerø og i tilknytning til Geilo Skisenter. I tillegg planlegges det restaurantdrift på Turufjell og på den tidligere amerikanske ambassaden i Oslo sentrum.

Fredensborg Fritid sysselsetter ca. 250 årsverk og vil de neste årene gjennomføre betydelig investeringer, melder selskapet. Sammen med Thon Eiendom utvikler Fredensborg Fritid destinasjonen Turufjell i Flå kommune, der det hittil i år er solgt 21 tomter.

I tillegg lanserte Fredensborg Fritid nylig tomter for salg på Stabbestad i Kragerø, rett ved Kragerø Resort, hvor etterspørselen så langt beskrives som stor.

– Etter mange år som eiendomsutvikler og aktiv bruker av norsk friluftsliv, blir det spennende å være med på å utvikle Norges beste fritidsdestinasjoner. Fredensborg er fremoverlente og investeringsvillige eiere, og vi deler troen på at mange nordmenn vil investere i fritidsboliger i årene fremover, sier påtroppende daglig leder i Fredensborg Fritid AS Håkon Arnstorp.

– Gjennom målrettet arbeid og tett samarbeid med lokalmiljøene skal våre destinasjoner bli landets ledende, sommer som vinter. Med høy kvalitet og personlig service skal vi skape enestående kundeopplevelser, der kundene skal bli våre ambassadører. Det er motiverende å jobbe i et ambisiøst selskap som Fredensborg, sier Rajko Mink.

LES OGSÅ: Ny konsernsjef i Kruse Smith

– Vi gleder oss over at Rajko og Håkon blir en del av selskapet, de har erfaringen, kompetansen og personlige egenskapene vi var ute etter for at vi skal oppnå målene om fortsatt vekst, samtidig som vi skal levere de beste kundeopplevelsene, sier Christian Vammervold Dreyer, kommunikasjonsdirektør i Fredensborg AS.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.