Tech

Unloc i samarbeid med AF Eiendom

Unloc har landet et pilotsamarbeid med AF Eiendom som gir alle beboerne på Nye Kilen brygge digitale låser.

GÅR DIGITALT: Digitale nøkler er en forenkling i mange ledd i et boligprosjekt. Finn Magnus Holden (til venstre), Forretningsutvikler Unloc. Marius Leiddal Eiendomsutvikler, AF Eiendom.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Unloc har markert seg stort det seneste året med sin løsning for digital deling av nøkler. Gjennom appen kan brukerne dele tidsbegrensede nøkler og åpne døren med mobiltelefonen. Nå har AF Eiendom bestemt seg for å bruke Unlocs løsning i Nye Kilen brygge i Sandefjord, som AF Eiendom står bak sammen med Miliarium Bolig.

Prosjektet er på 136 leiligheter, og de første beboerne har allerede flyttet inn. Utviklerne legger opp til mange fellesfunksjoner og smarte løsninger, blant annet gjesteleiligheter, selskapslokale og treningsrom. En egen servicevert vil sørge for drift av fellesområdene og tilby personlig service til beboerne.

Eiendomsutvikler Marius Leiddal i AF Eiendom har tro på at tilbudet blir populært.

– De digitale nøklene har mange fordeler. Blant annet er det enkelt å dele tilgang med for eksempel et familiemedlem som trenger tilgang mens beboer er på ferie. For sameiet vil dette si at nøkler kan deles ut i et begrenset tidsrom til de som har behov for å komme inn i oppgangen og en stor forenkling for funksjoner som hjemmetjenesten, avisbudet, matleverandøren eller andre man stoler på.

– Digitale nøkler bidrar til å redusere miljøpåvirkningen. Leverandører kan optimalisere sine kjøreruter og effektivisere logistikken. Da blir det færre biler på veiene. Hver sjåfør må vanligvis returnere to varer daglig på grunn av at folk ikke er til stede. Nå kan varene trygt leveres på dørmatta eller bak en annen låst dør, selv om ingen er hjemme . Det gir beboerne mer frihet — de slipper å sitte hjemme i “husarrest” og vente på en leveranse som aldri kommer, sier forretningsutvikler Finn Magnus Holden i Unloc.


Se også Estate Play om Unloc fra serien Byggtech her:

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Hav Eiendom ansetter bærekraftsjef
Karriere
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.