Tech

Vil hjelpe bransjen å finne unge talenter

Det nystartede rådgivingsselskapet Eiendomstalenter.no har over 2.000 kandidater i databasen. Selskapet formidler unge talenter til eiendomsbransjen.

Bak fra venstre: Kristoffer Almeland, Salman Saeed og Johan Backe. Nede fra venstre: Silje Rønne, Kathrine Belsvik og Suchet D. Salvesen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Eiendomstalenter.no presenterer seg som et innovativt og fremtidsrettet rådgivningsselskap som skal levere de beste og mest motiverte kandidatene gjennom spisskompetanse på søk. Visjonen er å bidra til å styrke kompetansenivået i eiendomsbransjen.

– Eiendomstalenter er spesialister på kandidatsøk, og få kjenner flere unge talenter i eiendomsbransjen i Norge enn oss. Vi besitter en unik bransjeoversikt over menneskelige ressurser og deres arbeidssituasjon. Vi tør å påstå at vi er selskapet som kan levere de beste kandidatene under 40 år, innenfor «search» i eiendomsbransjen, sier Salman Saeed, styreleder og en av gründerne bak selskapet.

Han er også styreleder og en av initiativtakerne til foreningen Ung i Næringseiendom (UiN), hvor han har bygget opp et solid nettverk og bidratt til at unge får en tydelig stemme i bransjen.

– Vi ønsker å løfte kompetansenivået i bransjen, og mener at yngre arbeidstakere vil ha en betydelig rolle i dette arbeidet. Selv om mye har endret seg de seneste årene, er det fortsatt en del ubenyttede ressurser der ute. Millenniumsgenerasjonen er ofte ressurssterke ettersom de er oppvokst med teknologi og har lang utdannelse, sier Saeed.

Ifølge en undersøkelse utført av Manpower, jobber millenniumsgenerasjonen like hardt som andre generasjoner, om ikke hardere. De er arbeidsomme, fleksible og kunnskapsrike.

– Et solid styre

– Vi er veldig fornøyd med sammensetningen av styret. Vi har klart å samle relevant kompetanse og mennesker med et solid nettverk og navn i eiendomsbransjen, som deler de samme tankene rundt verdiskaping og bærekraftighet, sier Suchet D. Salvesen, som skal lede Eiendomstalenter.no.

Han legger til at selskapet skal løfte eiendomsbransjen opp og inn mot en bærekraftig, konkurransedyktig og lønnsom fremtid.

Salvesen har utstrakt erfaring fra global teknologiledelse og administrasjon, med ressursskalering som spesialitet. Han har blant annet vært sentral i nettleksikonet Everipedia, som har økt verdsettelsen fra 180 millioner kroner til over en milliard kroner på tre år. Videre består Eiendomstalenter av Katrine Belsvik (markedsansvarlig i AB Invest og styremedlem i UiN), Johan Backe (fjerde generasjons eier av BackeGruppen og styremedlem i UiN), Silje Rønne (redaktør i Estate Media og tidligere styremedlem i UiN), og Kristoffer Almeland, somhar jobbet i rekrutteringsbransjen i 12 år med rådgivning og teknologi. De siste 4 årene har han bygget opp Vilect, et moderne rekrutteringssystem som har preget utviklingen i rekrutteringsbransjen.

– Vi skal ikke konkurrere med tradisjonelle rekrutteringsbyrå, men vi skal være en samarbeidspartner og bistå både dem og eiendomsselskaper med kandidatsøk. Vi kommer også til å bistå i styrerekruttering. Vi mener at et styre bør bestå av ulike kjønn og aldere. Behovet for yngre styremedlemmer er stort. De besitter en annen kunnskap og kompetanse, som er helt nødvendig for å holde tritt i dagens raske utvikling. De definerer de viktigste endringene i samfunnet, og er en naturlig sparringspartner for selskaper som tenker langsiktig, sier Salvesen.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Hav Eiendom ansetter bærekraftsjef
Karriere
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.