Karriere

Stor-Oslo med ansettelser

Stor-Oslo Eiendom har ansatt to nye medarbeidere til investeringsteamet og forvaltningen.

NYE I STOR-OSLO EIENDOM: Ingri Sæbø Dale og Anders Bjørnsen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Ingri Sæbø Dale er ansatt som prosjektleder i prosjektselskapene til Stor-Oslo Eiendom og som forvalter av den eksisterende eiendomsporteføljen. Anders Bjørnsen er ansatt som analytiker i investeringsteamet.

– Begge to hadde sine første arbeidsdager midt under den verste delen av Corona-perioden i starten av april, og har taklet det på en flott måte. De gikk rett i gang med arbeidet og har hatt en flying start. Vi ønsker de velkommen om bord, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Mathis Grimstad.

Ingri Sæbø Dale er utdannet økonom med master i eiendomsutvikling fra NMBU. Hun har jobbet fem år som prosjektleder og rådgiver innenfor systemer for eiendomsforvaltning. Hun har bakgrunn fra Fenistra og har veiledet mange ulike eiendomsselskaper i bruk av digitale løsninger for å effektivisere drift og forvaltning.

– For meg skiller Stor-Oslo Eiendom seg ut som en utvikler som tar hensyn til miljøet, og har bærekraftige prosjekter som gir gode kvaliteter tilbake til områdene de skapes i. Jeg ser frem til å jobbe i et dyktig team med bred kompetanse og faglig tyngde, sier Ingri Sæbø Dale.

Anders Bjørnsen kommer fra PwC Deals, hvor han har jobbet innenfor finansiell due diligence, verdivurdering og finansiell modellering. Han har også arbeidserfaring fra Nordea Markets og Saxo Bank. Anders Bjørnsen har en mastergrad i finans og investeringsstrategier fra Copenhagen Business School.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Stor-Oslo Eiendom. Selskapet har levert imponerende resultater og driver en dynamisk og spennende virksomhet, i tillegg til at de har tatt et tydelig miljøansvar, i en bransje hvor dette er helt kritisk, sier Bjørnsen.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.