Karriere

Inn i konsernledelsen

Stian Løken Blom og Georg Eikeland Schanche går inn i konsernledelsen i Toma og blir konserndirektører.

KONSERNDIREKTØRER: Georg Eikeland Schanche og Stian Løken Blom.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Jeg har valgt å ansette en bredere ledergruppe med en tydelig rollefordeling. I tillegg får vi nå spisset vårt fokus på digitalisering og teknologi, samt videreutviklet vårt gode markedsfokus, sier konsernsjef og eier i Tomagruppen, Tore Monsen.

Hans selskap, som leverer facility management-tjenester, har ambisjoner om videre vekst og utvikling, til tross for den pågående korona-situasjonen. Stian Løken Blom får det overordnede kommerielle ansvaret for Tomagruppen. Han var en del av konsernledelsen i NEAS ASA og Partner i Totalreform før han i 2017 ble ansatt i Tomagruppen.

– Toma har vist seg å være så fremoverlent og fremtidsrettet som jeg håpet på da jeg startet i 2017. Jeg er ydmyk og svært motivert for å bli en del av konsernledelsen og å være med på å videreutvikle konsernet sammen med eierne og en rekke dyktige kolleger. 2019 ble et spennende år da vi fikk tillit fra mange nye kunder og startet opp flere nye kontrakter som gir oss utviklingsmuligheter i tiden fremover, sier Løken Blom.

Georg Eikeland Schanche blir konserndirektør for Forretningsutvikling og digitalisering. Han er siviløkonom og har bakgrunn som Management Consultant i Accenture og senere Business Development Manager i Coor.

– Digitalisering blir en stadig mer sentral og integrert del av vår bransje, og vil bidra til å skape mer attraktive servicekonsepter. Tomagruppen ønsker å være en ledende aktør innen dette området, og søker kontinuerlig etter å tiltrekke oss kunder, ansatte og samarbeidspartnere som vil være med på denne reisen, suer Eikeland Schanche.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.