Karriere

Entra med flere ansettelser

Entra har rekruttert seks nye medarbeidere til forretningsområdet Marked og eiendomsutvikling.

ANSETTER: Tore Bakken, direktør Marked og eiendomsutvikling.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det siste året har Entra strukturert opp avdelingen for Marked og eiendomsutvikling og i den forbindelse hentet inn nye nøkkelpersoner. Nå mener selskapet at det med fullt rigget lag har fått Marked og eiendomsutvikling godt rustet for fremtiden.

Entra vil nå tilby strategisk rådgivning innenfor fremtidens arbeidsplass til eksisterende og potensielle kunder.

«Arbeidsmarkedet endrer seg raskt og konkurransen om å tiltrekke og beholde de beste arbeidstakerne blir større. Dette stiller andre krav til arbeidsplassen. Både organisasjonen, lokalene og arbeidsplassen må i sin helhet fremstå som fremtidsrettet og attraktiv. Den må stimulere til trivsel, samhandling, kulturbygging og verdiskaping», opplyser Entra.

– Fremtidens arbeidsplass er optimalt utformet i forhold til bedriftens strategiske utfordringer og som på en fleksibel måte kan endres i takt med raske markedsendringer. De fysiske lokalene må suppleres med de menneskelige opplevelsene. Det å forstå preferansene hos fremtidens arbeidstakere vil skape mer fornøyde og produktive medarbeidere – og trolig betydelig økt inntjening/ verdiskaping, sier Carine Blyverket, en av de nye medarbeiderne i Entra.

– Målet er at en slik rådgivningstjeneste skal skape et strategisk fortrinn i bransjen, men ikke minst bidra til at våre kunder er bedre rustet til å møte fremtidens krav med kontoret som verktøy for å nå strategiske målsetninger. Entra vil med dette være tett på kundens endringsreise og forsterke sitt gode renommé som markedets beste vertskap for våre eksisterende og nye kunder, sier Tore Bakken, direktør Marked og eiendomsutvikling.

Entra vil også videreutvikle sin sentrale posisjon som byutvikler gjennom nyskapende og bærekraftige prosjekter som gir gode kvaliteter tilbake til byen.

– Entra har et viktig samfunnsbidrag som utvikler og forvalter av sentrale eiendommer. Dette ansvaret skal vi fortsette å ivareta og videreutvikle på en innovativ og bærekraftig måte, sier Bakken.

Han er meget godt fornøyd med de nye signeringene og at de sammen med de andre ansatte vil skape et meget sterkt markedsteam som Entra vil nyte godt av i tiden fremover.

De nye på Entralaget er:

Carine Blyverket tiltrådte stillingen som strategisk rådgiver – Future Workplace Strategy i mars. Carine kommer fra KPMG Advisory, og hennes kjerneområde er innenfor endringsledelse, digital transformasjon og verdirealisering ved innføring av fremtidens arbeidsplass. Entra ønsker å tilby strategisk rådgivning innenfor endringsledelse og arbeidsplassutforming, og Carine vil være tett på våre eksisterende og potensielle kunder.

Tonje Blaker tiltrådte stillingen som utleiesjef høsten 2019. Tonje kom fra Storebrand Asset Management AS, Eiendom, hvor hun jobbet som eiendomssjef. I Storebrand hadde hun blant annet ansvar for forvaltning og marked i Vika-porteføljen. Tonje jobber hovedsakelig med utleie og reforhandling av eksisterende areal i porteføljen til Entra, i tett samarbeid med eiendomsteamene.

 

Kristoffer Hagelsteen tiltrådte som utleiesjef i februar 2020. Kristoffer har de siste syv årene jobbet som utleiemegler/partner i Union Norsk Nærlingsmegling AS. Her har han jobbet med både nybygg- og rehabiliteringsprosjekter, samt enkeltstående kontorlokaler. Kristoffer vil jobbe med utvalgte nybygg- og rehabiliteringsprosjekter.

 

Silje Kragstad tiltrådte stillingen som utleiesjef i mars. Silje kom fra Norwegian Property ASA, hvor hun jobbet som Utleiesjef. Silje hadde ansvar for utleie av kontor- og retailareal på Aker Brygge og forvaltet også disse kundeforholdene. Silje vil jobbe med utvalgte nybygg- og rehabiliteringsprosjekter.

 

Carl Henrik Borchsenius vil tiltre stillingen som strategisk eiendomsutvikler i juni. Carl Henrik kommer fra stillingen som næringspolitisk rådgiver/Fagsjef bransjeutvikling i Norsk Eiendom. Han har i sitt næringspolitiske arbeid vært bindeledd mellom politikere, myndigheter og bransjen, og jobbet for at bransjens skal nå sine mål om å skape levende og bærekraftige samfunn der vi jobber, lever og bor. Carl Henrik skal jobbe med regulering og tidligfase i utviklingsporteføljen.

 

Severin Sørlie tiltrådte stillingen som utleiekoordinator i januar. Severin vil inneha koordinatorrollen i avdelingen, men vil også delta med utleiesjefene i utvikling-/markedsarbeidet. Severin er nyutdannet med en bachelor i økonomi fra Syracuse University i New York, hvor han kombinerte utdanningen med fotball på høyt nivå. Severin har også et internship hos Anthon B. Nilsen Eiendom å vise til.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.