Karriere

Erik Unaas ansatt i Adolfsen-gruppen

Han begynner 1. april og skal spesielt arbeide med næringseiendommene på Brennemoen i Indre Østfold, bidra til publisitet for det nye Scandic Brennemoen hotell og være konsernet medie- og samfunnskontakt.

NY: Erik Unaas skal jobbe halv stilling i Adolfsengruppen. Foto: Privat
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
Adolfsengruppen eies av brødrene Roger og Kristian Adolfsen, og står bak et hundretalls selskaper innen eiendom, helse og omsorg, barnehagetjenester, hotell og reiseliv. I 2018 omsatte de for 13 milliarder kroner og hadde over 20 000 ansatte.
– Jeg ser fram til å bli med i noen av disse satsingene. Gruppen har etablert seg solid i min region, Indre Østfold, de siste årene og jeg er veldig motivert for å bidra aktivt i den utviklingen videre, sier Unaas i en pressemelding.
Han har de seneste åtte årene har vært ordfører i Eidsberg kommune, og samarbeidet i tett med brødrene Adolfsen for å få realisert Scandic Brennemoen hotell som åpnet høsten 2018.
Rundt hotellet har Adolfsengruppen opsjon på et 150 mil stort nærings- og utviklingsområde som de ønsker å realisere.
Erik Unaas har i tillegg til fartstid som politiker, også lang erfaring som idrettsleder, -utøver og sportsjournalist. Han bygget blant annet opp forlagshuset Sprtmedia. I fjor ble han valgt inn i styret i Norges Idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité.
– Brennemoen er et spennende område. Med det nye hotellet har vi vist at vi er villige til å investere stort. Med Unaas øker vi satsingen på området og ser frem i mot å være en bidragsyter i utviklingen av den nye storkommunen Indre Østfold, sier investeringsdirektør Christer Johnsen i Afolfsen Group.
Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.