Karriere

Oslo Airport City ansetter

Oslo Airport City har ansatt Jon Tallberg som ny markedsdirektør og Elianne Meland som ny økonomi- og finansdirektør.

TIL OSLO AIRPORT CITY: Jon Tallberg og Elianne Meland.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Vi ser frem til å styrke laget med Elianne og Jon for å øke kapasiteten til å gjennomføre prosjekter og utviklingen som nå begynner å materialisere seg. Utviklingen av Marawell Hotel og Porsche Center Gardermoen har begge byggestart rett over sommerferien. Vi har kommet langt med masterplan og regulering, har flere spennende nye prosjekter under oppseiling i tillegg til Marawell hotellet og Porsche og trenger medarbeidere med erfaring fra store byutviklingsprosjekter, sier Thor Thoeneie, adm. direktør i Oslo Airport City.

Jon Tallberg kommer fra Tress Asset Management, hvor han har vært eiendomsdirektør med ansvar for utvikling og forvaltning. Han har vært også vært regiondirektør i Entra Eiendom, adm.dir. for Newsec Asset Management AS, sentersjef i Olav Thon Gruppen og har drevet et næringseiendomsselskap. Han har også styreverv i flere eksterne selskaper og er Handelsøkonom fra Oslo Handelshøyskole.

Elianne Meland har en mastergrad i økonomi og administrasjon. Hun har jobbet 13 år i eiendomsbransjen, de siste 11 årene med kjøpesentre i Sektor/Citycon. Har hun vært Controller og Finance Director med ansvaret for økonomifunksjonen i den norske delen av Citycon-konsernet. Meland har jobbet mye med rapportering, regnskap, skatt og avgift og har internasjonal erfaring fra børsnotert selskap.

Oslo Airport City er en ny bydel som bygges ved Gardermoen. Til sammen er det planlagt over 1 million kvadratmeter med næringsareal. Selskapets visjon springer ut fra Norges- og Osloregionens vedtak om knutepunktutvikling av levende byer beliggende rundt Oslo med god kollektivdekning. Selskapets ledelse har en egen arbeidsgruppe bestående av tre av styrets medlemmer.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.