Tech

Unloc hentet 25 mill. hos giganter

Unloc har hentet 25 millioner kroner i en emisjon rettet mot investorer som OBOS og Schibsted.

– ABSURD: Kris Riise forteller om en absurd interesse for å bli med i Unloc-emisjonen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

I fjor høst hentet Unloc inn 6,9 millioner kroner i sin andre emisjon. Nå har de fått inn ytterligere 25 millioner kroner til sub satsing på digitale nøkkelløsninger.

— Vi rakk såvidt å annonsere at vi skulle hente kapital før vi ble nedringt av investorer som ville kjøpe aksjer for svimlende 100 millioner kroner! Det var helt absurd! Vi forstår at vi er inne på noe virkelig stort og meningsfylt når vi ikke behøver å be investorer om penger. Vi er veldig ydmyke for situasjonen samtidig som det bekrefter at vi gjør noe riktig. I denne omgang aksepterte vi 25 millioner kroner. Selskapet trenger både disse pengene og mye mer fremover for å lykkes. Vi skal digitalisere verdens nøkler, sier Kris Riise, gründer og daglig leder i Unloc.

Blant Unlocs kunder er selskaper som OBOS og Schibsted. Nå går begge inn på eiersiden i selskapet som har vokst fra 5 til 18 ansatte. Axel Johnsons investeringsselskap Novax gikk også inn i Unloc.

— Vi får en solid validering når en så profesjonell og renommert investor som Axel Johnson velger å investere i Unloc. Vi skal gjøre hverdagen enklere for alle med en inngangsdør. Og det samme ønsker Axel Johnson. De har en dyp innsikt i netthandel, hjemlevering, trygghet og sikkerhet, og de forstår at digitale nøkler kan bidra til å radikalt effektivisere mobilitet i hele verden. De skal hjelpe Unloc med internasjonal vekst de neste årene, og det blir uhyre interessant! Jeg er så stolt av at teamet lykkes med å få ut potensialet i løsningen vår. Det er på høy tid å digitalisere nøklene, sier Riise.


Se også Estate Play om Unlocs ambisjoner for digitale nøkkelløsninger her:

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Hav Eiendom ansetter bærekraftsjef
Karriere
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.