Karriere

Pangea henter fra Oljefondet

Pangea Property Partners har hentet Aleksander Lee Olsen fra Oljefondet til stillingen som kommunikasjons- og markedssjef.

TIL PANGEA: Aleksander Lee Olsen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Aleksander Lee Olsen (30) har vært kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt i Oljefondet de fire seneste årene. Han har hatt hovedfokus på finansiell kommunikasjon. Før det har han vært i Geelmuyden Kiese, samt frilansjournalist i Tønsbergs Blad. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

– Aleksander imponerte oss tidlig med sin forståelse for finansiell kommunikasjon, og skilte seg ut blant mange svært dyktige søkere. Vi er en pan-nordisk rådgiver som jobber mye mot utlandet, og erfaringen hans fra en internasjonal organisasjon som Oljefondet gjør han til et verdifullt tilskudd for oss, sier Bård Bjølgerud, administrerende direktør og partner i Pangea Property Partners.

Lee Olsen får det overordnede ansvaret for hele selskapets kommunikasjonsarbeid, derunder posisjonering, merkevarebygging og markedsføring.

– Pangea er kåret til den beste eiendomsrådgiveren i Norden. Det er klart jeg har lyst til å være en del av dette vinnerlaget. Selv om det er trist å slutte i Oljefondet, gleder jeg meg stort til å videreutvikle merkevaren Pangea og gjøre selskapet enda mer synlig i markedet, sier Aleksander Lee Olsen.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.