Juss

Tilbake i Selmer som partner

Lars-Petter Weyer-Larsen går tilbake til Selmers eiendomsteam etter å ha vært tre år i Citycon.

TILBAKE: Lars Petter Weyer-Larsen blir partner i Selmer.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

I 2017 begynte Weyer-Larsen som konsernadvokat i kjøpesenterkjeden Citycon etter å ha vært i Selmer siden 2010. Nå er han tilbake i Selmer og blir partner og en del av advokatfirmaets eiendomsteam.

Til Selmer får seg erfaringer og problemstillinger tilknyttet kjøpesenter og handelseiendom. Han vil ellers jobbe med transaksjoner, kontrakter og generell eiendomsjus.

– De siste årene har det skjedd enorme endringer i retailbransjen, som får konsekvenser for alle som jobber med handelseiendom. Behovet for god rådgivning har blitt større. For det første ser jeg et økt behov for mer fleksibilitet og kortere leietid i kontraktene. Man ønsker ikke å binde seg opp for lange perioder av gangen. Men selve kjøpesenter- og retailkonseptet er også i endring. Det tradisjonelle kjøpesenteret er i ferd med å erstattes av såkalte service- og opplevelsespunkt – en liten by i byen der man kan kjøpe både mat og drikke samt forskjellige tjenester, som helsetjenester, sier Weyer-Larsen.

Selmer er glade for å få Weyer-Larsen tilbake i stallen.

– At Lars-Petter ønsket seg tilbake til oss etter flere verdifulle år på kundesiden, tar vi som et stort kompliment. Nå gleder vi oss til å jobbe sammen igjen, og få mer innsikt i kompetansen han har tilegnet seg i tiden som konsernadvokat, sier leder av Selmers eiendomsavdeling Mikkel Vislie.

– Når jeg nå ønsket meg tilbake til et advokatkontor, var jeg aldri i tvil om at jeg skulle tilbake til Selmer. Her vil jeg kunne spesialisere meg på mitt felt og samtidig kunne jobbe med alle juridiske disipliner knyttet til næringseiendom, avslutter Weyer-Larsen.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Hav Eiendom ansetter bærekraftsjef
Karriere
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.