Tech

Unloc vant avtale med Mustad Eiendom

Mustad Eiendom og Unloc har inngått en en kommersiell rammeavtale for app-styrt døråpning og digital nøkkeldeling.

STORT: Unlocs løsning for deling av digitale nøkler skal brukes på Mustad Eiendoms store Lilleaker-område.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Rammeavtalen er en stor fjær i hatten for Unlocs plattform hvor man kan dele digitale nøkler på tvers av ulike løsninger og åpne digitale låser med en app på mobiltelefonen. Mustad Eiendom forvalter 330 000 kvadratmeter næringseiendom på Lilleaker.

Salgssjef Terje Skog Jenssen, Unloc.

– Vår visjon er å gjøre hverdagen enklere for alle med en inngangsdør. Vi ønsker å gi alle muligheten til å dele digitale nøkler med ansatte, driftsteknikere, håndverkere og familiemedlemmer, like enkelt som man sender tekstmeldinger. Vi er derfor veldig fornøyde med å ha inngått denne kommersielle rammeavtalen med et så nytenkende og fremoverlent selskap som Mustad Eiendom. Avtalen gir Unloc et enda sterkere fundament for både økt utbredelse og bruk av digitale nøkler, sier salgssjef Terje Skog Jenssen i Unloc.

– Unloc sin teknologi setter oss i stand til å forvalte en stor eiendomsportefølje på en mer effektiv og fleksibel måte enn tidligere. Samarbeidet mellom Unloc og Mustad Eiendom kommer først og fremst kundene våre til gode – det skaper en enklere hverdag og bedre kundeopplevelse, samtidig som Unloc ivaretar våre strenge krav til sikring av våre bygg og sporbarheten i dette, sier fagansvarlig for sikkerhet i Mustad Eiendom, Nikolai Marstein.

Han er overbevist om at samarbeidet med Unloc bygger opp under selskapets målsetning om Lilleaker som et åpent og attraktivt område for både handel og næringsvirksomhet.


Se også mer om Unloc på Estate Play her:

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Hav Eiendom ansetter bærekraftsjef
Karriere
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.