Juss

Gjorde rent bord

Tre kvinnelige advokater tok alle topplasseringene i sin kategori i advokatundersøkelse.

VANT IGJEN: Anne Sofie Bjørkholt er også i år rangert som den beste eiendomsadvokaten i Norge.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Finansavisen offentliggjør i dag resultatet av årets advokatundersøkelse, som er delt opp i forskjellige kategorier, herunder også fast eiendom. I denne kategorien er BAHR-advokat Anne Sofie Bjørkholt rangert på topp med 69 poeng. Hun vant også i fjor.

Fikk halvparten av stemmene
Advokat Ingrid Høstmælingen fra Wikborg Rein kapret andreplassen med 57 poeng, mens DLA Piper-advokat Line Ravlo-Losvik tok tredjeplassen med 45 poeng.

Første mannlige partner finner vi på fjerdeplass med Christopher Borch fra Thommessen. De tre damene stakk av med hele 171 av 347 poeng på listen, som tilsvarer om lag 50 prosent av stemmene.

BLANT DE BESTE: Ingrid K. Høstmælingen.

– Dette var et skikkelig gjennombrudd som jeg tror betyr mye for jenter som kommer etter. Tre på toppen gir en solid signaleffekt, mye mer enn en enslig kvinnelig svale, sier Anne Sofie Bjørkholt til Estate Nyheter og fortsetter:

– Jeg er glad og stolt. Ingrid og jeg har jobbet sammen i flere år. Hun har alltid vært et talent, og nå er hun en stjerne. Line har jeg også jobbet med, både i samme firma og som motparter. Hun er drivende dyktig. Dette er rett og slett gøy, sier hun.

LES OGSÅ: Opprykk og nedrykk i fersk advokatranking

– Hyggelig å bli anerkjent
Ingrid Høstmælingen er også fornøyd.

– Det kan alltid stilles spørsmålstegn ved slike lister og jeg føler meg i litt for godt selskap her. Jeg tenker umiddelbart at Anne Sofie, Line og jeg er ganske ulike, selv om vi tilfeldigvis har samme kjønn – og jeg håper at det vi har til felles er dedikasjon og faglighet, sier Høstmælingen.

BLANT DE BESTE: Line Ravlo-Losvik.

– Først og fremst gratulerer til Anne Sofie og Ingrid! Alle som er nevnt på listen er for øvrig anerkjente og flinke kollegaer, og det er veldig hyggelig å bli anerkjent i samme sammenheng som disse. Det er også mange andre flinke advokater som kunne vært nevnt, sier Line Ravlo-Losvik.

– Viktigst for meg er imidlertid at jeg aldri hadde kommet inn på listen hadde det ikke vært for den tilliten jeg har blitt vist fra store, sentrale eiendomsaktører. Det er jeg evig takknemlig for. Det har gjort det mulig å for meg å utvikle meg som eiendomsadvokat. Jeg er også veldig takknemlig for det teamet jeg har rundt meg gjør det mulig å videreutvikle og dele kompetanse, og levere på spennende oppdrag hver dag, sier Ravlo-Losvik.

LES OGSÅ: Chambers and Partners: Her er Norges beste eiendomsadvokater

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Hav Eiendom ansetter bærekraftsjef
Karriere
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.