Karriere

Går til Relokator

Morten Kjeldby er blitt ansatt som ny prosjektdirektør i Relokator.

TIL RELOKATOR: Morten Kjeldby.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Der skal han jobbe med næringsmegling og strategisk rådgivning til leietakere. Han får et overordnet ansvar for gjennomføring av prosjekter for virksomheter som skal relokalisere.

Daglig leder Eric Øverby i Relokator sier til Estate Nyheter at ansettelsen av Morten Kjeldby er viktig for å håndtere den økte etterspørselen etter seniorressurser.

– Morten har en solid bakgrunn som rådgiver innen næringseiendom, dessuten har han gode verdier som reflekterer oss. Med oppkjøpet av Realia i fjor har vi nå syv rådgivere innen næringsmegling, 10 rådgivere innen fag relatert til relokalisering og 15 prosjektledere som gjør oss til en betydelig aktør innen leietakerrådgivning, sier Øverby.

– Jeg skal hjelpe virksomheter med å ta gode valg i prosessen med å finne nye lokaler, for å bruke disse fasilitetene som et strategisk virkemiddel for å nå sine mål, sier Kjeldby om sin nye hverdag.

Han legger til at Relokator har en unik markedsposisjon innen leietakerrådgivning i Norge som blir mer og mer etterspurt.

– Leietakere som flytter til nye lokaler forholder seg kun til èn leverandør i alle fasene av en relokalisering fra søk etter nye lokaler og helt frem til innflytting, sier Kjeldby som begynte i sin nye stilling denne måneden.

Kjeldby har er utdannet siviløkonom fra BI Sandvika. Siden 2005 har han vært strategisk rådgiver for både brukere og tilbydere av næringseiendom. De siste 15 årene har han jobbet i Totalreform, CBRE, Colliers International og sist EM1 Næringsmegling hvor han var daglig leder. Kjeldby er også utdannet brannmann/røykdykker fra Asker og Bærum Brann og Redning, hvor han fortsatt er ansatt som behovsvikar.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.