Tech

Visma kjøper Fenistra – skal digitalisere eiendomsbransjen

Visma kjøper Fenistra og går dermed i gang med en storsatsing på digitalisering av eiendomsbransjen.

STORE MULIGHETER: Adm. direktør i Visma Software, Erlend Sogn, og Marie Myrvang, adm. direktør i Fenistra, ser store muligheter.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Fenistra digitaliserer og forenkler kompliserte prosesser i eiendomsforvaltning, sier adm. direktør i Visma Software, Erlend Sogn.

Han mener Fenistras system og selskapets brede kompetanse og forståelse av eiendom passer utmerket med Vismas strategi om å effektivisere og automatisere eiendomsbransjen.

Fenistra har siden oppstarten i 1994 blitt fagmiljøenes foretrukne system. Visma mener Fenistras visjon om å være en pådriver i digitaliseringen av eiendomsbransjen, fra forvaltning av næringseiendom, kjøpesentre, drift og vedlikehold til krav om dokumentasjon og håndtering av moms passer godt med Vismas strategi.

– Vi forventer at digitalisering innenfor eiendom vil øke kraftig i synergi med Visma, og at utvikling og innovasjon i Fenistra vil skyte fart som en del av Vismas økosystem. Målet er i fremtiden å tilby kundene ytterligere skybaserte og intelligente verktøy, sier Marie Myrvang, administrerende direktør i Fenistra.

Visma er allerede en aktør innenfor eiendomsbransjen og eiendomsforvaltning gjennom selskapet Websystemer AS, som leverer skybaserte komplette løsninger for eiendomsmeglere og bemanningsforetak. Visma har også Tampuuri Oy, som med sine løsninger forvaltes over en million boliger og 75 000 eiendommer i Finland.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Hav Eiendom ansetter bærekraftsjef
Karriere
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.