Karriere

Solon hyrer dreven rådgiver

Tine Aagesen starter i Solon Eiendom som reguleringsrådgiver.

STYRKER: Stig L. Bech har fått inn Tine Aagesen som reguleringsrådgiver i Solon Eiendom.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Solon Eiendom har over tid vært tydelige på sin vekststrategi, og skal man vokse må man ansette.

– Vi har kjøpt flere gode tomter i vårt kjerneområde i Stor-Oslo. I kjølvannet av disse transaksjonene er det viktig å sørge for at vi disponerer tilstrekkelig kompetanse og kapasitet. Vi har over tid vært så heldige å kunne ansette førsteklasses prosjektsjefer og prosjektledere med lang erfaring, sier Stig L. Bech, administrerende direktør i Solon Eiendom.

LES OGSÅ: Ny prosjektsjef i Solon

– Viktig med god og nøyaktig dialog
– I tillegg har vi sett behov for noe bredere kompetanse på juss, arkitektur og regulering.  For en utvikler som oss, er det ekstremt viktig å kunne gjøre raske og presise kjøpsvurderinger. Det aller meste av de transaksjonene vi utfører skjer off-market. Men også i den videre prosjekthåndteringen er det viktig å ha en god og nøyaktig dialog med det offentlige, for eksempel i reguleringsprosessen. Samspillet frem mot gode planer er sentralt, og helt avgjørende for en effektiv produksjon der forutsigbarhet på tid og kostnader er essensielt.

– Det er derfor veldig spennende at vi nå har inngått avtale med Tine Aagesen i en rolle som reguleringsrådgiver, sier Bech.

Aagesen er samfunnsgeograf fra NTNU i Trondheim og Asian Institute of Technology. Hun har jobbet med reguleringsplaner og utredning i nærmere tjue år, de første ti årene i Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten og deretter som konsulent i Civitas.

LES OGSÅ: Npro ansetter prosjektdirektør

– Med dette har hun en verdifull og detaljert innsikt i kommunale plan- og saksbehandlingsprosesser. Hun har bred erfaring i hele spennet fra deltakelse i de større byplanoppgavene i Fjordbyen og til detaljregulering av enkelttomter, sier Bech.

– Solon Eiendom er en utvikler jeg har hatt glede av å jobbe for i flere prosjekter, så jeg har over flere år hatt anledning til å foreta en grundig bakgrunnssjekk av firmaets vilje og intensjoner til å satse på kvalitet i boliger og uteområder, sier Tine Aagesen.

LES OGSÅ: Blir partner i DARK

– Det er med et innslag av skrekk jeg forlater den frie tilværelsen som selvstendig konsulent, men først og fremst skal det bli stas å ta skrittet over i eiendomsbransjen helt på ekte og jobbe på ett lag med samme mål. Jeg gleder meg stort til å komme i gang, sier hun.

– Nå håper jeg bare de også elsker å synge Åge Aleksandersen høyt på firmafester, legger Tine Aagesen nærmest hviskende til.

LES OGSÅ: Hentet nye utleiesjefer


Se Stig Bech fortelle om Solon-modellen på Estate Play her:

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.