Karriere

Blir markedssjef i Multiconsult

Rolf Maurseth er ansatt som ny markedssjef i forretningsområdet Bygg & Eiendom i Multiconsult-gruppen.

BYGG & EIENDOM: Rolf Maurseth skal kombinere dagens rolle som markedssjef i LINK arkitektur med den nye rollen som markedssjed i Bygg & Eiendom i Multiconsult.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Maurseth har arbeidet i LINK arkitektur i 28 år, var en av gründerne av selskapet og har hatt sentrale lederstillinger i en årrekke. Han vil kombinere den nye rollen i Multiconsilt med dagens rolle som markedssjef i LINK arkitektur.

Etter at Multiconsult ASA kjøpte LINK arkitektur har Rolf sittet i ledergruppen for konsernets forretningsområde Bygg & Eiendom. Han kjenner  også godt til rådgivervirksomheten i Multiconsult.

– Det var derfor et ganske naturlig valg å se til Rolf når vi skulle finne ny markedssjef for Bygg & Eiendom. Rolf Maurseth er svært markedsrettet og er flink til å bygge kunderelasjoner. Han har lang erfaring i bransjen og har spisskompetanse innen arkitektur og bærekraft, sier Lars Opsahl, konserndirektør Salg i Multiconsult.

Bærekraft sentralt

– Jeg gleder meg til å ta fatt i denne jobben. Jeg brenner for mye og bærekraft står sentralt, og spesielt samspill og grønn forretningsutvikling i bygg- og eiendomssektoren. Som en stor aktør har vi et ansvar for å veilede våre kunder til å ta gode og bærekraftige valg. I dette ligger både bærekraftige materialvalg, energieffektivitet, livsløpstankegang og fleksibilitet i bygningsmassen, sier Rolf Maurseth.

Det siste året har Multiconsult jobbet systematisk med kompetansehevning innenfor bærekraftig prosjektering, arkitektur og rådgivning for alle fagmiljøer. Selskapet er også aktivt med i Klima 2050, et senter for forskningsbasert innovasjon, blant annet ved å ha rollen som styreleder.

– Det å kunne tilby kunder gode beslutningsgrunnlag knyttet til bærekraftige løsninger i alle typer prosjekter vil være en forutsetning for være en sentral aktør i fremtiden også. Dette har Multiconsult stort fokus på og jeg ønsker gjennom markedssjefsrollen å styrke dette fokuset ytterligere, sier Maurseth.

Maurseth er utdannet Siv. Ark ved Arkitekthøyskolen i Oslo og har en Bsc. fra Bartlett School of Architecture and Environmental Studies i England.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.