Karriere

Etterlyser unge og lovende

Juryen i Cityglød er på jakt etter kandidater til prisen Cityglød 2020.

ETTERLYSER TALENTER: Juryen til Cityglød. Fv Carine Bjørvik Andersen, Gunnar Bøyum, Katrine Belsvik og Frikk Hoven.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er blitt en årlig tradisjon at prisen Cityglød deles ut under middagen på Citykonferansen. I februar i 2020 skal Cityglød deles ut for fjerde år på rad, og nå har juryen startet jakten på kandidater.

– Vi ser etter unge flinke folk som har utrettet mye i eiendomsbransjen. Men de trenger ikke å jobbe i tradisjonelle eiendomsselskaper eller som rådgivere. Det kan også være noen som har gjort noe nytt og spennende innenfor proptech eller på miljøsiden. De som vinner Cityglød må ha bidratt vesentlig til eiendomsbransjens utvikling. Det er ikke nok å etablere et selskap med noen millioner i resultat, sier adm. direktør Gunnar Bøyum i Aspelin Ramm.

Han sitter i juryen på vegne av Norsk Eiendom og og har med seg Carine Bjørvik Andersen fra Estate Kunnskap og styremedlemmene i Ung i Næringseiendom, Katrine Belsvik fra AB Invest og Frikk Hoven fra DNB Næringsmegling.

I 2019 var det Prognosesenterets sjeføkonom Nejra Macic som vant Cityglød, mens Espen T. Lundkvist i Bonum vant i 2018. Mesh Norway-gründerne Anders Mjåset og Karl Kristian Wickstrøm vant Cityglød 2017.

– Det er utrolig mange dyktige som fortjener å bli satt pris på, og vi vil ha tips til gode kandidater, sier Carine Bjørvik Andersen.

Styremedlemmene Frikk Hoven og Katrine Belsvik i Ung i Næringseiendom treffer mange unge talenter i eiendomsbransjen på nettverktreffene som UiN arrangerer.

– Det har vært et lite generasjonsskifte i eiendomsbransjen de seneste fire-fem årene. Det gløder i startup-verdenen innenfor proptech, sier Frikk Hoven.

– De løftes frem og får mye kapital til selskapene sine, sier Katrine Belsvik.

Samtidig er det ikke bare proptech-gründere som kan utgjøre en forskjell for eiendomsbransjen.

– Hvis man gjør noe nytt og setter det i et system som bidrar til en forbedring for bransjen, så kan man være en kandidat. Har man levert noe spennende og bidratt til eiendomsbransjens utvikling, så vil vi vite om det, sier Bøyum.

Prisen Cityglød skal gå til en person som har utmerket seg på en positiv måte, gitt noe tilbake og/eller skapt noe nytt og som representerer fremtiden i eiendomsbransjen.

Tips kan sendes på e-post til konferanse@estatemedia.no

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.