Karriere

Svensk meglerkjempe ansetter i Norge

Nordanö har ansatt en analytiker og en associate til det nye norske kontoret.

NYE I NORDANÖ: Luca Alexander Riis (tv) og Harald Haakonsen går til Nordanö.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Nordanö (tidligere Leimdörfer) har vært en av de store transaksjonsrådgiverne i Sverige helt siden oppstarten i 1992. I høst etablerte selskapet seg i Norge, med Lukas Tofterå som partner og leder av Oslo-kontoret og Eskil Skei som partner og seniorrådgiver. Også Oscar Bergström fra Stockholm-kontoret har kommet over til det nye Oslo-kontoret. Nå har selskapet rekruttert to nye medarbeidere.

– Nordanö har etter oppstarten tidligere i høst gjennomført en prosess for å finne nye medlemmer til Nordanö-teamet. Vi hadde over 60 søkere til to stillinger og synes det er veldig hyggelig at såpass mange dyktige kandidater ønsker å være med på å bygge opp Nordanös posisjon i Norge, sier Tofterå.

Luca Riis (29) er ansatt som analytiker i Nordanö. Han har tre års erfaring som analytiker i Danske Bank og er siviløkonom fra NHH. Han begynner i stillingen over nyttår.

Harald Haakonsen (32) begynte som associate i november. Han er sivilingeniør fra NTNU og har jobbet 4 år i Aas-Jakobsen som prosjektingeniør fokusert på prosjekter innen eiendom og infrastruktur. De siste to årene har Harald tatt en MBA på University of Chicagos Booth School of Business med spesialisering i finans og eiendom og samtidig jobbet innenfor private equity

– Vi er svært glade for å få Harald om bord for å styrke både vår finansielle og tekniske kompetanse, sier Tofterå.

Han forteller om en positiv høst etter at selskapet etablerte kontor i Oslo.

– Siden vi startet opp har vi hatt mange møter med investorer og eiendomsaktører. Det går etter planen, folk er veldig glade for å få inn en ny aktør. Mange setter pris på det internasjonale nettverket vårt. Nordanö hadde nylig fire partnere over i Sør-Korea i en uke. Flere der er interessert i å investere i Norden, inkludert Norge, sier Tofterå.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.