Karriere

Cushman & Wakefield ansetter

Cushman & Wakefield Realkapital har rekruttert tre nye medarbeidere.

NYE MEDARBEIDERE: Fredrik Rost (tv), Pål S. Corneliussen og Mats Emil Rebbestad er ansatt av Cushman & Wakefield.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Eiendomsrådgiveren har styrket sin analyseavdeling ved å ansette Mats Emil Rebbestad som analytiker. Han er nyutdannet siviløkonom fra BI og har tidligere jobbet med analyse i Entra. I løpet av det siste studieåret har han også jobbet med forretningsutvikling i BDO Cybersecurity, hvor han blant annet fokuserte på problemstillinger knyttet til IT-sikkerhet i eiendomsbransjen.

– Våre råd til kundene skal baseres på innsikt. Mats har kommet raskt i produksjon og er en betydelig styrke for vår satsing på analyse og innsikt. Han jobber hardt og ikke minst smart. Det har både kunder og konkurrenter fått merke allerede, sier Hans Petter Skogstad, analysesjef/COO i Cushman & Wakefield Realkapital.

Les også: Skal vinne leietakerne med fokus på bærekraft

Cushman & Wakefield har også hentet inn Fredrik Rost til verdivurderingsteamet. Rost har tidligere jobbet i Cushman & Wakefield i Sverige. Der jobbet han med verdsettelse av primært svenske eiendommer, samt ulike porteføljer på tvers av de nordiske landene og spesielt mellom Norge og Sverige. Fredrik Rost er utdannet sivilingeniør i Eiendomsøkonomi fra Lunds Tekniska Høgskola.

– Vi var svært heldige da vi fikk tak i Fredrik, med sin bakgrunn fra verdsettelse i vårt system i Sverige har han raskt kommet inn i vår måte å jobbe på i Norge og har allerede fått utstrakt ansvar for flere av våre landekryssende verdsettelser, sier Arne TW Eriksen, leder for verdsettelsesteamet til Cushman & Wakefield Realkapital.

Pål S. Corneliussen er ansatt som Art Director. Han har sin utdannelse fra Parsons School of Design i New York innenfor kommunikasjonsdesign og har jobberfaring fra London, New York og Oslo med kunder i flere forskjellige bransjer. Blant kundene har vært alt fra rockebandet Rolling Stones til Krf og flere eiendomsaktører.

– Design og gjennomtenkt konsept tankegang er ofte avgjørende for å nå frem med et budskap. Med Pål på laget kan vi tilby våre kunder et enda bedre produkt med vårt eget reklamebyrå som er tett med i utvikling av prosjektene fra konsept til ferdig leveranse. Vi er svært fornøyde med å ha fått Pål med på laget, sier Anders Solaas, CEO i Cushman & Wakefield Realkapital.


Se Anders Solaas ta et oppgjør med bransjens kravspek i forbindelse med leiesøk på Estate Play her:

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.