Karriere

Ny daglig leder og nye partnere

Arkitektfirmaet får fire nye partnere og ny daglig leder når driften av kontoret skal profesjonaliseres.

PARTNERGRUPPEN: Fra v.: Tord Kvien, Torkel Hiorth, Cesar Leal, Hanne Ugedahl Solheim, Niels A. Torp, Bente Ulvøy, Øyvind Neslein, Gaute Grønmo.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det kjente arkitektfirmaet NIELSTORP+ Arkitekter har vært heleid og drevet av Niels A. Torp helt frem til 2013, da Øyvind Neslein kom inn som partner. To år senere ble også Tord Kvien innlemmet som partner. Nå skal arkitektkontoret styrke seg for fremtiden ved å ta inn fire nye partnere. Samtidig blir Bente Ulvøy daglig leder i NIELSTORP+ Arkitekter.

Les også: Vant den asiatiske eiendomsbransjens Oscar

Daglig leder: Bente Ulvøy

Bente Ulvøy har bakgrunn fra finans og prosjektledelse og har vært økonomi- og administrasjonssjef i selskapet siden 2013.

De fire nye partnerne er Torkel Hiorth, som har vært prosjektleder på flere av arkitektkontorets største prosjekter. Han har stor kompetanse på terrengforming og bygningsfysikk.

Cesar Leal har vært en sentral drivkraft bak NIELSTORP+ Arkitekters miljøengasjement, med BREEAM sertifisering og bred internasjonal erfaring.

Hanne Ugedahl Solheim har i en årrekke hatt en sentral rolle for kontorets produksjon med grundig og god detaljering, materialbruk og formspråk.

Gaute Grønmo er instrumentell i det kontinuerlige arbeidet med kontorets BIM-satsing, VR, AR og annen 3D-prosjektering i alle ledd.

– Vi skal fortsette å levere gode hus, og de nye partnerne vil bringe ny energi inn i firmaets ledelse. Bente har vist seg å være en sentral ressurs for kontorets forretningsmessige utvikling og vil fortsette å fokusere på den helhetlige driften av kontoret, sier en fornøyd Niels A. Torp, faglig leder og designansvarlig.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.