Karriere

Ny i ledersjiktet i Haut Nordic

Catherine Bugge er ansatt som Director People & Culture i Haut Nordic.

NY: Catherine Bugge er ansatt som Director People & Culture i Haut Nordic.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Catherine Bugge er ansatt som Director People & Culture i Haut Nordic AS. Haut Nordic er et konsern i sterk vekst som utvikler eiendom og drifter hoteller og restauranter. Gjennom datterselskapet Haut Nordic Hospitality Group driver også selskapet kontorbygg, i følge en pressemelding.

Bugge har over 25 års erfaring fra hotellbransjen. Med nesten ti år som konsulent og prosjektleder i Micros Fidelio, nå Oracle Hospitality, samt som systemsjef i First Hotel, har hun lang erfaring med implementering av hotellsystemer og prosjektledelse. Hun kommer til Haut Nordic fra stillingen som Senior Transformation Manager i Nordic Choice, med endringsledelse og forbedringsarbeid som hovedoppgaver.

– Jeg gleder meg og er ydmyk over å få være med på Haut Nordics reise fremover. Noe av det som driver meg er å jobbe med talentutvikling, gode opplærings rutiner, samt å bidra kreativt i forbedringsarbeidet med det resultat å se hvordan medarbeidere blomstrer i hverdagen når de får gode og riktige verktøy og støtte i jobben sin, sier hun.

– Ansettelsen av Bugge er nok et bevis på at vi har kommet i en posisjon hvor vi ønsker å kvalitetssikre prosesser, dyrke våre dyktige ansatte og utvikle morgendagens servicehelter gjennom vårt Haut Nordic Academy, sier administrerende dir. Sondre Prestegard.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.