Karriere

Analysesjef blir megler

DNB Næringsmeglings analysesjef Gunnar Selbyg blir transaksjonsrådgiver. Samtidig har de hentet nye meglere og transaksjonsteamet er nå fulltallig.

FULLTALLIG: Transaksjonsdesken i DNB Næringsmegling. F.v.: Anne Elisabeth Næstvold, Niklas Gustafsson, Frikk Hoven, Hans-Christian Birkedal, Gunnar Selbyg og Geir Gjerde.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Gunnar hadde lyst til å bruke sin analytiske evner på transaksjoner. Jeg er svært glad for at Gunnar melder overgang til transaksjonsavdelingen. Hans lidenskap for næringseiendom kombinert med analytisk innsikt og kreative ideer er høyt verdsatt og vil styrke teamet ytterligere, sier leder for transaksjonsavdelingen i DNB Næringsmegling Hans-Christian Birkedal.

– De siste elleve årene har jeg i ulike roller hatt ansvaret for å overvåke markedet for næringseiendom. Nå ønsker jeg en utvikling der jeg i større grad jobber mer direkte i investeringsmarkedet, og er trigget av spenningen og mulighetene til å skape og gjennomføre transaksjoner. Timingen er nå veldig god ettersom DNB Næringsmegling har etablert et nytt team med ny leder, samt at markedsaktiviteten fortsatt er høy. Jeg ser frem til å jobbe enda tettere med kundene og bidra med kunnskapen og nettverket mitt til at teamet og kundene lykkes. Jeg er glad for muligheten, har brettet opp ermene og er allerede godt i gang, sier Selbyg.

Hans-Christian Birkedal startet som leder for avdelingen i januar og har gjort to eksterne ansettelser. Frikk Hoven ble hentet inn som rådgiver i transaksjonstemaet fra september i år. Han er 31 år og kommer fra stillingen som Associate Director i Capital Markets-teamet i CBRE. Han har en Master i Economcis og Finance fra Heriott-Watt i Edinburg og London School of Economics.

I mars i år ansatte DNB Næringsmegling Niklas Gustafsson som analytiker på transaksjoner. Han er nyutdannet fra Chalmers i Göteborg med en Bachelor i Forretningsutvikling og entreprenørskap i eiendom og Master i Internasjonal prosjektledelse, samt påbygningsfag fra Handelshögskolan ved Göteborgs universitet.

Samtidig går Thomas Ramcilovic inn i stillingen som leder for analyseteamet i DNB Næringsmegling.

— Thomas har allerede markert seg som en ettertraktet og meget habil analytiker, uttaler Anne Helene Mortensen, leder av DNB Næringsmegling.

– Vi jobber kontinuerlig med relevant og stadig ferskere analysearbeid i et marked i endring. Vi lanserte i fjor markedsrapporten i ny interaktiv drakt, som er et steg på veien mot mer kontinuerlige markedsoppdateringer, sier Thomas Ramcilovic.


Se DNB Næringsmeglings leder Anne Helene Mortensen uttale seg om årets satsingsområder da hun ble intervjuet av Estate Play under eiendomsmessen MIPIM i Cannes her:

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.