Karriere

Asmund Haare takker for seg som sjef

Asmund Haare overlater sjefsjobben i hotellkonsernet Flying Elephant til Anders Moe.

EN TID FOR ALT: Asmund Haare ønsker å tilbringe mer tid med familien.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Etter å ha grunnlagt First Hotels og Flying Elephant i 1993, har Asmund Haare utviklet konsernet til å bli ett av de ledende skandinaviske hotellselskapene. Nå gir han seg som sjef, men går inn i rollen som aktiv styreformann. Anders Moe tar over direktørjobben.

– Jeg har jobbet tett med Anders i syv år, og vet at Flying Elephant er i gode hender under hans ledelse. Med dette trekker jeg meg bort fra konsernets daglige drift, men vil fortsette som aktiv styreformann i konsernet, sier Haare.

Anders Moe har vært CFO og viseadministrerende direktør i Flying Elephant.

Flying Elephant består av eiendomskonsernet Host, eiendomsutviklingsselskapet Hus og er deleier i kjede- og hotelloperatørkonsernet Maribel, som er resultatet av fusjonen mellom kjede- og driftsselskapene First Hotels og Tribe Hotels og hotelloperatøren Belvar.

Nå skal Moe skal stake ut den videre retningen for Flying Elephant. Samtidig er ikke Haare ferdig med konsernet.

– Det er tid for alt. Jeg har stort driv og lidenskap for hotellbransjen og selskapet, men ønsker å tilbringe mer tid sammen familien min. Med denne endringen vil jeg fortsatt være aktiv i konsernet og de større beslutningene, men gir ansvaret for den daglige driften til yngre krefter, sier Haare.

Moe føler seg både godt forberedt og motivert for endringen.

NY SJEF: Anders Moe.

– Jeg har lang fartstid med Asmund, og kjenner både ham og konsernet godt. Det er selvsagt en ære å overta etter Asmund og jeg setter stor pris på tilliten han viser meg. Heldigvis vil jeg få god hjelp av et allerede veletablert team, og vil også fremover ha tett dialog med både Asmund og Simen Haare og det øvrige styret, sier Moe.

– Flying Elephant skal utvikles og vokse som investeringsselskap basert på vår spisskompetanse innenfor hotellbransjen. Fokuset på kort sikt er å best mulig forvalte våre eierinteresser i Maribel, kombinert med et enda større fokus på utviklingen av vårt heleide eiendomsselskap Host. Vi har et sterkt team av ansatte og en fantastisk hotellportefølje med stort potensial for å skape merverdi. På sikt ønsker vi å gjøre helt nye investeringer – også utenfor reiselivsbransjen, fortsetter Moe.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.