Karriere

Carucel med ansettelser

Carucel Eiendom har ansatt Elin Schjenken Halvorsen og Ida Sofie Grimstad som henholdsvis markedsdirektør og markedsansvarlig.

NYTT TEAM: Det nye markedsteamet til Carucel Eiendom er Ida Sofie Grimstad (tv) og Elin Schjenken Halvorsen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Krefting-familiens eiendomsselskap Carucel Eiendom styrker organisasjonen med to nye ansatte. Selskapet har nylig tatt over forvaltningen og sikret seg eierskap til en tredjedel av bygulvet i Bjørvika. De to nye ansatte får hovedansvar for markedsføring av all kommersiell eiendom i Barcode, Sørenga, Munch Brygge og Bispevika Nord.

Elin Schjenken Halvorsen blir markedsdirektør i Carucel Eiendom. Hun har vært markedssjef for kjøpesentrene i Skandinavia i Steen & Strøm Eiendom, og har blant annet hatt markedsansvaret for utviklingsprosjektet Økern Sentrum. Hun har også erfaring fra retail og fashion fra Voice Norge. Elin Schjenken Halvorsen har markedsutdanning fra BI/OMH i Oslo.

Ida Sofie Grimstad er ansatt som markedsansvarlig. Hun har vært partner og kreativ leder i byrået Emergence Projects i fire år og har bred erfaring fra ulike byutviklingsprosjekter. Hun er utdannet innen både design og prosjektledelse, og har de siste årene jobbet primært med kommunikasjon og konseptutvikling.

— Det er med stor entusiasme og ydmykhet vi tar fatt på arbeidet med å videreutvikle og ta ut det kommersielle potensialet i Norges mest attraktive og spennende bydel. Tror vi kan si at vi har fått den mest spennende utfordringen noen kan få i eiendomssammenheng og vi føler oss enormt privilegerte, sier det nye markedsteamet.


Se Carl Erik Krefting fortelle på Estate Play om hvordan han vil forvalte bygulvet i Bjørvika her:

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.