Karriere

XPND ekspanderer med to

Bil- og eiendomsselskapet XPND (tidligere Tronrud Holding ) i Hønefoss har nettopp ansatt to nye medarbeidere.

NYE: Caroline Vassjø Ryen og Ole-Martin Loeshagen er nye i Hønefoss-selskapet XPND. Foto: XPND
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Vi er svært glade for å kunne ønske Caroline Vassjø Ryen og Ole-Martin Loeshagen velkommen med på laget. Nyansettelsene var høyst nødvendige og en naturlig utvikling for oss. Med en stadig voksende prosjektportefølje var det simpelthen behov for å øke kapasiteten vår, forklarer daglig leder Morten Pettersen i XPND i en pressemelding.

Siviløkonom Vassjø Ryen er ansatt innen økonomi og utleie, og kom fra stilling som regnskapskonsulent hos Lises Regnspapsservice på Jevnaker. Hun skal jobbe med prosjekter primært på eiendomssiden.

LES OGSÅ: Vil bygge ny bydel til tre milliarder kroner

– Jeg er utrolig glad for å få muligheten til å jobbe i et så spennende selskap, og det til og med lokalt. Med mye som skjer, gode kolleger og et fantastisk arbeidsmiljø kunne jeg ikke fått det bedre, sier hun.

Siviløkonom Loeshagen er samtidig ansatt i samme avdeling, og kommer fra stilling som Controller hos CBRE Norway. Før det jobbet han i Aberdeen Asset Management, og har en solid bakgrunn innen leietakertilpasninger, kontraktsforvaltning, utviklingsprosjekter og mulighetsstudier.

– Det å kunne jobbe i et så fremoverlent selskap med et variert og spennende potensiale, ser jeg på som en spennende utfordring. Ikke minst gjelder dette å få mulighet til å delta iden enorme utviklingen som Ringeriksregionen står ovenfor, påpeker han.

LES OGSÅ: Utvider hotellet enda en gang

XPND eier og forvalter i dag en eiendomsportefølje på ca 75.000 kvadratmeter, med ytterligere 100.00 kvadratmeter næring under utvikling. Hovedvekten av porteføljen er konsentrert rundt vekstområdet Hønefoss og Ringeriksregionen.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.