Karriere

Toppsjefen går til Statsbygg

Administrerende direktør Marius Tunstad i Aase går over i ny jobb som byggherredirektør i Statsbygg.

LEDERSKIFTE: - Jeg skulle gjerne hatt Marius Tunstad med videre, men slik ble det ikke. Han har gjort en flott jobb og jeg ønsker ham alt det beste videre, sier arbeidende styreleder Elisabeth Aase i Aase Gruppen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Jeg har vært med på en veldig spennende og givende reise i Aase, med et fantastisk dyktig lag og mennesker som jeg vil savne. Vi gikk inn for betydelig vekst, og har i løpet 2,5 år kjøpt Siv. Ing. Trond Thorvaldsen og doblet antall ansatte, sier avtroppende administrerende direktør Marius Tunstad i Aase Prosjekt i en pressemelding.

Han kom til Aase fra stillingen som regiondirektør i Skanska, Oslo og har nå takket ja til stillingen som ny byggherredirektør i Statsbygg.

LES OGSÅ: Ny sjef i Hemfosa

Nå søker den nye Aase Gruppen en ny administrerende direktør som har erfaring med å lede en konsulentvirksomhet med fokus på eiendoms- og byggebransjen eller andre prosjekttunge bransjer som olje/gass, shipping og IT.

– Jeg tenker at det hadde skjedd før eller senere og jeg skulle gjerne hatt med Marius videre, men slik ble det ikke. Men jeg har stor forståelse og respekt for den stillingen han går til. Vi er nå en ny og større båt som trenger en ny kaptein, sier arbeidende styreleder og eier av Aase Gruppen, Elisabeth Aase.

Aase Gruppen er et kompetansehus innen bygg og eiendom som består av selskapene Aase Prosjekt AS, Aase Utvikling og Aase Teknikk. Gruppen har rundt 60 ansatte som tilbyr komplett rådgivning innen hele eiendomsutviklingsprosessen – både tidligfase og gjennomføring. I tillegg har selskapet egne utviklingsprosjekter, og er åpen for å gå inn som medinvestor hos kunder som ønsker en ekstern partner.

LES OGSÅ: Sendt tilbake til byrådet

I løpet av de siste årene har selskapet gjennomført en rekke utviklingsprosjekter, både på egenhånd og i samarbeid med kunder. Aase søker ny administrerende direktør (konsern) til daglig ledelse av Aase Gruppen, og til å støtte lederne i datterselskapene.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.