Karriere

DLA Piper henter profilerte eiendomsadvokater fra Selmer og Wikborg

Line Ravlo-Losvik fra Selmer og Andreas Mello-Kildal fra Wikborg Rein melder overgang til eiendomsteamet i DLA Piper. Begge er tatt opp som nye partnere.

STYRKER EIENDOMSTEAMET I DLA PIPER: F.v. Andreas Mello-Kildal, Kaare Oftedal og Line Ravlo-Losvik.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Line Ravlo-Losvik er tiltenkt en nøkkelrolle i videre utvikling av den lokale, nordiske og internasjonale eiendomssatsningen til DLA Piper. Hun har tidligere ledet eiendomsavdelingen i Wikborg Rein, og de siste årene har hun vært en av flere profilerte partnere innen fagområdet i advokatfirmaet Selmer.

Ravlo-Losvik er blant landets mest anerkjente eiendomsadvokater, med topprangeringer i Legal500, Chambers & Partners, Who is Who og Finansavisens advokatundersøkelse og har omfattende erfaring fra både eiendomstransaksjoner, leiekontrakter og generell eiendomsjuss.

LES OGSÅ: Opprykk og nedrykk i fersk advokatranking

– Jeg gleder meg til å bli en del av et av de største internasjonale advokatfirmaene, som også har en enormt sterk “standing” i de internasjonale markedene. DLA Piper har blitt kåret til verdens beste advokatfirma innenfor eiendom, og den kompetansen og erfaringen som ligger til grunn for det, gleder jeg meg til å være en del av, sier Line Ravlo-Losvik.

Den andre partneren som slutter seg til DLA Pipers eiendomsteam er Andreas Mello-Kildal, som melder overgang fra Wikborg Rein. Mello-Kildal har betydelig erfaring med eiendomstransaksjoner, restruktureringer og forhandlinger av kompliserte leiekontrakter, samt god kunnskap om skatte- og avgiftsrelaterte forhold tilknyttet næringseiendom. Han har tidligere jobbet som advokat i DLA Piper og ser frem til gjensynet med sin gamle arbeidsgiver.

– Jeg startet karrieren min i DLA Piper som student, og har også jobbet som advokat her tidligere – så sirkelen er nå sluttet. DLA Pipers miks av internasjonal forankring og lokal kompetanse har et enormt potensial. Når muligheten bød seg til å igjen bli en del av det gode fagmiljøet i DLA Piper, samtidig som at jeg får jobbe med Line som jeg kjenner fra Wikborg Rein, var dette noe jeg ikke kunne la gå fra meg.

Økt satsning
Managing partner i DLA Piper Norway, Kaare Oftedal, er strålende fornøyd med å få på plass ytterligere to sentrale og dyktige eiendomsadvokater i firmaet.

– Å få Line inn på eiendomsteamet i en sentral rolle tror vi vil være med på å videreutvikle firmaet ytterligere i årene som kommer både nasjonalt, nordisk og internasjonalt. Hun har en forretningsånd hvor hun alltid ser etter muligheter og hun har gjentatte ganger vist seg å være strategisk og fremtidsorientert. Hun er anerkjent for å levere rådgivning av høyeste kvalitet og være en betrodd rådgiver og god forretningspartner. Alt dette er verdier vi setter svært høyt i DLA Piper.

– Andreas kjenner vi godt fra tidligere, og vi er svært glade for at han blir en del av DLA Piper igjen. Hans kompetanse er solid og vi kjenner Andreas som en kommersiell og dyktig advokat, sier Oftedal.

LES OGSÅ: Chambers and Partners: Her er Norges beste eiendomsadvokater

Ravlo-Losvik er glad for at hun får med seg Mello-Kildal.

– Det er utrolig spennende å kunne gå inn i en mer internasjonal rolle, men samtidig jobbe med samme type saker som tidligere. Jeg gleder meg til å bli kjent med eiendomsteamet hos DLA Piper, og få være med på denne reisen sammen med dem. Og jeg gleder meg veldig til å jobbe med Andreas igjen. Han er en av de aller beste «up-and-coming» eiendomsadvokatene jeg har møtt og jobbet med.

– Jeg ser også frem til å være med på å videreutvikle et allerede sterkt team. Å bygge noe sammen, og være med på å definere hvordan felles mål kan nås via felles satsning, er en utfordring jeg trivdes godt med i Wikborg Rein, og som jeg gleder meg til å begynne på igjen.

Og økt satsning blir det. Oftedal og leder av eiendomsavdelingen Thomas Rindahl Håkonsen, er tydelig på at firmaets satsing på eiendomssegmentet vil intensiveres i årene som kommer.

– Vi vil fortsette å bygge ut eiendomsteamet vårt, og søker både nyutdannede og advokater med noe mer erfaring til å ta del i denne reisen, forklarer Håkonsen.

DLA Pipers eiendomsavdeling består av 17 advokater, inkludert partnerne Bjørn Slaatta, Anders Bergene, Magnus Løvlien Lutnæs, Tone Giertsen, Thomas Rindahl Håkonsen, Frode Finnøy og Harald Strømstad.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.