Karriere

Ny sjef i et av Norges største boligbyggeselskaper

Didrik Røhmer rykker nå opp i Bakke, fra driftssjef til daglig leder.

NY STILLING: Didirk Røhmer er blitt daglig leder i Bakke as.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Hittil har Didrik Røhmer vært driftssjef med operativt driftsansvar for Bakke as, som utgjør småhusvirksomheten i Bakkegruppen. Han har bakgrunn som tømrer og har tidligere drevet eget selskap. Hans mål som daglig leder er å drive enda mer lønnsomt enn i dag, ved å fokusere på å stadig å forbedre/utvikle arbeidsprosesser, samt økende fokus på kunden, ifølge en pressemelding.

– I dag produserer vi mellom 90 og 130 boliger hvert år, potensialet er et sted mellom 150 og 200. Ved å innføre digitalisering av flere industrielle prosesser, digitalisere kundereisen og sørge for å fortsatt være en attraktiv arbeidsgiver også i fremtiden, skal vi få ut mer av potensialet, sier han.

Konsernsjef Morthen Bakke er svært fornøyd med at Didrik takket ja til jobben.

– Vi har satt oss et ganske hårete mål for boligene våre – og det er at de skal ha null feil – noe vi har lykkes godt med til nå. Men det er viktig at arbeidet videreføres. Vi vil være stabile og holde høy kvalitet over tid og på den måten slippe å kutte hjørner. Vi skal hele tiden ha full kontroll og oversikt, og er det en som kan hjelpe oss videre med det så er det Didrik. Jeg gleder meg virkelig. Det er viktig å sørge for at de ansatte lykkes på jobben hver dag og trives, til det kreves kontinuerlig utvikling av virksomheten. Da får vi fornøyde kunder også, sier han.

Bakke AS/Bakkegruppen ble etablert i 2003 og har siden vokst til en bedrift med over 100 ansatte og et årlig salg på over en milliard kroner. Det som startet som en hobby og et lite prosjekt ved siden av jobb, er i dag blitt til ett av Norges største boligbyggeselskaper. Didrik mener at noe av grunnen ligger i selskapets omdømme og fokus på kunden.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.