Karriere

Entra-sjefen går til Tollefsen

Arve Regland slutter som sjef i Entra for å bli finansdirektør i Fredensborg. – Den perfekte finansdirektøren for Fredensborg, sier Ivar Tollefsen.

OVERRASKENDE: Arve Regland slutter overraskende i Entra for å bli finansdirektør i Fredensborg.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Arve Regland begynte i Entra i 2014 som CFO og var sentral i arbeidet med å børsnotere selskapet. Han ble adm. direktør i selskapet i februar 2015. Ivar Tollefsen og hans Heimstaden gir voldsomt gass i det nord-europeiske eiendomsmarkedet, og har det siste året kjøpt boligeiendom i Nederland og Tyskland. Selskapet er også blant de største aktørene i Norge, Sverige og Danmark. Rett over nyttår flagget Heimstaden ambisjoner om å bygge opp Europas sterkeste miljø for kjøp og utvikling av boligeiendom da de hentet Christian Fladeland fra Colliers International inn som ny Chief Investment Officer.

– Å være med på å gjøre Fredensborg til et av Europas ledende selskaper innen boligeiendom, er en reise jeg bare må bli med på. Jeg gleder meg veldig, sier Regland, som begynner i august.

– At Arve har lyst til å jobbe med oss viser at han deler våre ambisjoner om å skape et internasjonalt eiendomsselskap med kundefokus i særklasse og evighetsperspektiv på eierskapet. Og at han liker de vekstmulighetene som ligger i en stor balanse og institusjonell kapital sammen med oss på eiersiden i Heimstaden. Dette er en gledens dag, sier Fredensborg-eier Ivar Tollefsen.

Les også: Varsler betydelige eiendomskjøp

Regland har bakgrunn fra ABG Sundal Colliers, hvor han var partner. Han har også jobbet i Arthur Andersen & Co, EY og på Oslo Børs. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

Ivar Tollefsen mener Arve Regland er den perfekte finansdirektøren for Fredensborg.

– Han er en av få i Norge utenfor vårt eget miljø som har tung erfaring med boligmarkedet i Sverige og Tyskland. Og som samtidig har betydelig operasjonell erfaring fra sin tid som sjef for Entra. Han blir en viktig del av ledergruppen og skal jobbe aktivt med de fire forretningsområdene våre, sier Tollefsen

– Arve Regland har gjort en meget god jobb med å lede utviklingen av Entra som børsnotert selskap til den posisjonen selskapet har i dag. Entra har de siste årene nådd nye rekordnivåer på tilfredshet blant kunder og ansatte, økt satsingen på miljø og teknologi samtidig som både lønnsomheten og verdien av selskapet har blitt betydelig styrket. Selskapet nyter stor tillit i markedet og står godt rustet for framtiden. Styret takker Arve for meget god innsats gjennom disse fem årene og ønsker ham lykke til med nye utfordringer, sier Siri Hatlen, styreleder i Entra.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.