Karriere

Estate øker satsingen med fem ansettelser

Estate Media har ansatt ny journalist, abonnementssjef for Estate Pluss, innholdsprodusent for tv og nye salgskrefter.

SATSER: Partner og Kommersiell Direktør i Estate Media, Jan Erik Pedersen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Estate Nyheter fortsetter den kraftige veksten i lesere. I januar i år hadde nettavisen over 104 000 unike brukere og 451 000 sidevisninger. Antall sidevisninger var opp over 12,7 prosent sammenlignet med forrige rekord, som var i november.

– Vi opplever en veldig stor vekst og økt interesse fra nye og gamle kunder. Vi ruster derfor opp for å møte den, sier partner og Kommersiell Direktør i Estate Media Jan Erik Pedersen.

Halvannet år etter at Estate lanserte betalingstjenesten Estate Pluss, er Jens Petter Eggum hentet inn for styrke satsingen. Han er blitt ansatt som abonnementssjef og skal jobbe med å bygge opp abonnementsbasen videre. Eggum har over 20 års erfaring fra eiendomsbransjen, og var sist ansatt i Totalreform. Han var også med på oppstarten av Estate Media.

ABONNEMENTSSJEF: Jens Petter Eggum.

– En viktig nyhet for Pluss-abonnentene, er at vi har laget et personlig arkiv hvor du kan lagre interessante artikler. Vi har også et personlig dashbord, sier abonnementssjef Jens Petter Eggum.

Noe av det Eggum mener er mest spennende med den nye satsingen, er at Pluss-abonnementet også får tilgang på en digital utgave av Estate Magasin tilpasset mobiltelefon og Ipad. Nå er alle utgavene fra 2018 blitt gjort tilgjengelig, og Pluss-abonnentene kan søke i gamle magasinartikler som aldri har stått på Estate Nyheter. Appen kan lastes ned i Android Store og Apple Store.

Estate Media har også ansatt Glen Widing som journalist i Estate Nyheter. Han kommer fra Eidsvoll Ullensaker Blad, hvor han har dekket både eiendoms- og næringsutvikling på Øvre Romerike, med særlig fokus på Gardermoen og ringvirkningene fra hovedflyplassen. Han vil fokusere spesielt på eiendom utenfor Oslo, hvor Estate ser et stort potensial for å få flere lesere.

Pål Finnkroken er ansatt som innholdsprodusent for tv og annonsørinnhold. Han har bakgrunn fra både VGTV, NRK og TV2, og sørger for at årets storsatsing Estate Play blir inhouse. Han skal også produsere innhold til Estates nye content-avdeling.

Mariann Sunde er ansatt som ny key account manager i Estate Media. Hun har bakgrunn fra Bonnier. Katja Norman Ljungblom er ansatt som salgsansvarlig på content/annonsørinnhold, og kommer også fra Bonnier.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.