Karriere

Rykker opp i Selmer

Advokatene Mari Helen Gulsvik, Are Fagerhaug og Daniel Løken-Høgtun tas opp som nye eiendomspartnere i Advokatfirmaet Selmer AS fra 1. januar 2019.

Mikkel Vislie (over til venstre) med de tre nye partnerne Daniel Løken-Høgtun, Mari Helen Gulsvik og Are Fagerhaug.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Med dette forsterker vi utviklingsteamet vårt ytterligere, og får nå egne skatt- og avgiftspartnere integrert i avdelingen. Disse partneropptakene styrker Selmers evne til å bistå våre kunder i de mest kompliserte oppdragene, sier avdelingsleder Mikkel Vislie i Advokatfirmaet Selmer.

Selmer har en av de største eiendomsavdelingen i Norge med rundt 40 medarbeidere. Avdelingen arbeider bredt i eiendom med eiendomsutvikling, transaksjoner, entreprise innen bygg- og anlegg og bistår kunder i spørsmål rundt drift og forvaltning av eiendommer og eiendomsporteføljer.

Advokat Mari Helen Gulsvik har vært i Selmer i fire år. Hun har også tidligere arbeidet som advokat og har erfaring som dommerfullmektig og rådgiver i det offentlige. Mari Helen har ifølge Vislie markert seg som en meget dyktig advokat med særlig kompetanse knyttet til eiendomsutviklingsprosjekter i tidlig fase. I tillegg har hun kompetanse innenfor utbygging av infrastruktur for samferdsel, vannkraft, vindkraft og elektrisk kraft.

– Mari Helen har vært en viktig medarbeider i bredden av vår kompetanse innen eiendomsutvikling. Vi ser frem til å få henne inn i partnergruppen hvor hun kan videreutvikle posisjonen hun har opparbeidet seg som en anerkjent rådgiver. Mari Helens kompetanse innen spørsmål knyttet til regulering, byggesak, eiendomsstruktur og ekspropriasjon, verdsettes allerede av våre kunder, sier Mikkel Vislie.

Advokat Daniel Løken-Høgtun har også vært i Selmer i fire år. Han kom til Selmer fra KPMG. Daniel har ifølge Vislie markert seg som en meget god skatteadvokat med dyp bransjekunnskap, som også har høy kompetanse på selskapsrett. Han er en sentral bidragsyter eiendomsavdelingen og bistår et bredt spekter av kunder i krevende skatterettslige spørsmål. Daniel var en av initiativtakerne til etableringen av foreningen Ung i næringseiendom, hvor han også har sittet i styret i flere år.

– Skatterettslige spørsmål står sentralt i så å si alle transaksjoner og utviklingsprosjekter vi arbeider med. Våre kunder etterlyser nesten alltid vurderinger av skatteimplikasjonene av de ulike valgene de kan foreta og Daniel er verdsatt av våre kunder i mange prosjekter. En skatteadvokat med særlig kompetanse innen eiendomsspørsmål er attraktiv for våre kunder og vi er glade for å kunne ta Daniel inn i vårt partnerskap for ytterligere forsterke og utvikle Daniels posisjon, sier Vislie.

Advokat Are Fagerhaug har vært i Selmer i 11 år. Han har tidligere arbeidet i Bedriftsforbundet og Skatteetaten. Are har en særlig kompetanse på viktige områder for Selmers eiendomskunder. Han er en faglig kapasitet på merverdiavgift og leder Selmers arbeid knyttet til avgiftsrettslige spørsmål.

– For våre kunder er spørsmål om merverdiavgift helt sentrale både i transaksjoner, tidligfase eiendomsutvikling, strukturering av utviklingsprosjekter og drift og forvaltning av eiendomsporteføljer. Avgift skal ikke være en tilleggstjeneste, men en integrert del av vårt tilbud til våre eiendomskunder. Derfor er vi nå glade for å få Ares avgiftskompetanse med i partnerskapet slik at han kan utvikle sin rådgivning til våre kunder enda mer, avslutter advokat og partner Mikkel Vislie.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.