Karriere

Nordvik åpner kontor i Drammen

Eiendomsmeglerkjeden vokser videre.

SATSER I BUSKERUD: - Vi har en sterk merkevare i Oslo og Akershus, og nå skal vi få det i Nedre Buskerud også, sier Martin Anmarkrud Kiligitto, adm. direktør i Nordvik.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Boligmarkedet i Nedre Buskerud er svært spennende, og vi er glade for at vi nå kan tilby vår faglige ekspertise, lokalkunnskap og innovative, digitale løsninger for boligsalg i dette markedet. Vi har en sterk merkevare i Oslo og Akershus, og nå skal vi få det i Nedre Buskerud også, sier Martin Anmarkrud Kiligitto, adm. direktør i Nordvik.

Nordvik Drammen åpnet nylig i nyoppussede lokaler i Nedre Torggate. Christian Gjesdal Udgaard er daglig leder.

DAGLIG LEDER I DRAMMEN: Christian Gjesdal Udgaard.

– Jeg har jobbet som eiendomsmegler i Drammen og omegn i åtte år og kjenner hver gate og sti. Med meg på laget har jeg svært dyktige kollegaer som vil gjøre alt de kan for å gi god service og levere et kvalitetsprodukt til kundene, sier Udgaard.

Siden august i år har Nordvik satset som frittstående eiendomsmeglerkjede for kunder som er litt mer opptatt av boliger enn andre. Det opplyses at kjernen i Nordvik er å tilby sterk, faglig rådgivning og oppfølging gjennom hele boligsalgsprosessen, i kombinasjon med helt nye, digitale løsninger.

– Løsningene forenkler prosessen for både kjøper og selger, øker kvaliteten og treffsikkerheten i markedsføringen av boligen og kan kombineres med markedsføringstiltak utover de tradisjonelle metodene, sier Udgaard.

LES OGSÅ: Henter prosjektmeglere fra Sem & Johnsen

I november lanserte Nordvik også en ny boligapp som gjør det mulig å gå rundt i byen med mobilen og få et raskt estimat på hva det vil koste å realisere boligdrømmen.
– Dette er genialt om du som kunde er på utkikk etter drømmeboligen i et spesifikk området, sier Udgaard.

– Vi har en enorm interesse for bolig i Norge. Boligen er vårt hjem, en svært viktig investering og en hobby for mange. Ved hjelp av avansert kartteknologi og prisstatistikk gjør vi det enkelt for alle med interesse for bolig å orientere seg i markedet. Vi tror at boligreisen blir bedre ved å ha mye informasjon enkelt tilgjengelig, tidlig i prosessen, og håper appen blir et nyttig verktøy for både kjøpere og selgere, sier Kiligitto.

LES OGSÅ: NBBL styrker sin boligpolitiske satsing

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.