Karriere

Aspelin Ramm-direktør fratrer

Aspelin Ramm-direktør Sverre Landmark slutter for å starte egen rådgivningsvirksomhet innenfor eiendomsutvikling og kommunikasjon, kombinert med halv tid tilknyttet Hemfosa Samfunnsbygg AS.

Landmark vil være ansatt i Aspelin Ramm ut 2018 og starter i sin nye rolle fra 1.januar 2019. Foto: Knut Bry.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Landmark har vært i Aspelin Ramm siden 2004 etter å ha vært juridisk direktør i Norske Skog. Han har hatt flere oppgaver i selskapet og vært en del av ledergruppen hele veien. Den seneste tiden har han vært direktør Samfunn og plan i Aspelin Ramm, og han har hatt ansvar for profilering og posisjonering, samt ulike oppgaver i selskapets utviklingsprosjekter.

– Sverre har spilt en viktig rolle for utviklingen av Aspelin Ramm, i en periode med store endringer i vår bransje og hos oss. Han har vært en synlig talsperson og samfunnsdebattant for oss og bransjen. Vi ønsker han lykke til med egen etablering, sier Aspelin Ramm-sjef Gunnar Bøyum.

– Jeg ser tilbake på noen begivenhetsrike år i Aspelin Ramm, der eierne har vist selskapets ledelse stor tillit ved å være åpne for å utvikle selskapet i takt med samfunnet rundt oss. Aspelin Ramms sterke posisjon i dag skyldes i stor grad at selskapet har gjort nettopp dette, sier Sverre Landmark

Hemfosa Samfunnsbygg AS har bygd opp en eiendomsportefølje i Norge på rundt 10 milliarder kroner. Hemfosa eier blant annet LHL-sykehuset og helsehuset på Gardermoen etter å ha kjøpt seg inn i prosjektet og eid det en stund sammen med Aspelin Ramm.

– Vi er blitt godt kjent med Sverre gjennom samarbeidet vi har hatt med Aspelin Ramm på Gardermoen, og kjenner godt til hans kapasitet og hva han kan. Da det åpenbarte seg en mulighet for at han kan jobbe med oss, så var vi veldig interessert i det, sier Simon Ottersland i Hemfosa til Estate Nyheter.

Landmark er utdannet jurist med bevilling som advokat. Etter nærmere femten år i Aspelin Ramm har han skaffet seg bred erfaring med eiendoms- og byutvikling, spesielt når det gjelder strategisk og praktisk plan- og reguleringsarbeid, identitet, kommunikasjon og posisjonering. Han vil også gjøre oppgaver for Aspelin Ramm etter at han starter for seg selv.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.