Karriere

Arkitekt blir utviklingsdirektør i Aspelin Ramm

Aspelin Ramm har ansatt Maren Bjerkeng som ny direktør for utvikling.

Maren Bjerkeng blir den første arkitekten i ledergruppen til Aspelin Ramm.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Maren Bjerkeng er utdannet arkitekt som også har studert juss. Hun kommer fra Grape Architects, som hun var med på å starte opp i 2015. Der har hun jobbet tverrfaglig, med særlig ansvar for due diligence, planstrategi, kommuneplan, og ulike initiativ på byutviklingsområdet, i samspill med offentlige og private aktører.

Hun skal lede Aspelin Ramms utviklingsprosjekter og vil styrke selskapets kompetanse på arealplanlegging og arkitektur.

– Vi er glade for å få Maren på laget. Hun har vist kompetanse, engasjement og forståelse for moderne by- og eiendomsutvikling, som vil være viktig for vår videre utvikling og satsing. For første gang får vi en arkitekt inn i vår ledergruppe – og det var vel egentlig på tide med så mange prosjekter vi har under utvikling, sier Gunnar Bøyum i Aspelin Ramm.

Maren Bjerkeng gleder seg til å jobbe med byutviklingsprosjektene til Aspelin Ramm i tiden fremover. Selskapet har stått bak prosjekter som Vulkan, Tjuvholmen, Union Brygge og jobber nå med flere store prosjekter.

– Det har vært en utrolig spennende og morsom tid i Grape Architects, hvor jeg fra første stund har fått være med på å forme firmaets faglige profil og prosjekter i ulike faser – som en del av det mest kompetente arkitektteamet jeg kjenner. Det er trist å forlate den fine gjengen i Grape, som både er venner og kolleger. Men når tilbudet fra Aspelin Ramm dukket opp, var det en så fantastisk mulighet at jeg måtte gripe den. Aspelin Ramm er en spennende og visjonær utvikler, med store ressurser og en fantastisk historie, sier Bjerkeng.

– Det er selvsagt synd for Grape Architects å miste Maren, samtidig som vi er utrolig stolt over den tilliten Aspelin Ramm med dette viser. Jeg tenker at dette er en annerkjennelse både av Marens kompetanse, men også måten vi har valgt å jobbe på i Grape Architects. Vi har utvidet vår rolle som arkitekt til ikke bare å designe gode bygg, men også være en komplett rådgiver. Aspelin Ramm er en av de mest seriøse eiendomsaktørene når det gjelder å ta byutvikling på alvor. Det at de nå ansetter en arkitekt i stillingen som utviklingsdirektør bekrefter dette og er samtidig en viktig anerkjennelse for arkitektstanden, sier Christine Grape, daglig leder i Grape Architects.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.