Karriere

Fire ansettelser i Stor-Oslo Eiendom

Stor-Oslo Eiendom med mer bredde og ny kompetanse.

Stor-Oslos adm. direktør mener det nye laget med Cecilie Krohn, Josephine Leine Granlie, Peter André Olsen og Kristine Holen gir selskapet større bredde og ny kompetanse.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Stor-Oslo Eiendom hentet nylig inn fire nye medarbeidere. Ansettelsene innebærer at utvikleren får mer spesialkompetanse innenfor markedsføring, forvaltning, regnskap og transaksjoner.

Ny spisskompetanse

To av de nye ansatte går inn i nyopprettede stilinger. Cecilie Krohn startet 6. august som eiendomssjef, med et særlig ansvar for drift i prosjektselskapene og oppfølging av eksisterende leietagere. Hun kommer fra stillingen som eiendomssjef i Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus og har også vært eiendomssjef i ROM Eiendom.

Samtidig begynte Josephine Leine Granlie som markedssjef. Hun skal konsentrere seg om markedsføringen av boligprosjektene. Hun kommer fra Neptune Properties og har fulgt opp eiendomsmeglere, entreprenører, reklamebyråer og sosiale medier i relasjon til salg og markedsføring og jobbet mye med konsept, profil og identitet av boligprosjekter.

Adm. direktør Mathis Grimstad er fornøyd med å få styrket disse to fagområdene:

– Cecilie får et særlig ansvar for alle leietagere i pågående prosjekter. De er viktige kunder av Stor-Oslo Eiendom og vi ønsker å øke servicegraden overfor dem, og samtidig som vi vil nyte godt av hennes lange kompetanse som eiendomssjef med forvaltning og utleie av næringsarealer. Videre har vi lenge hatt behov for å forsterke vår profil som boligbygger. Vi vil ta en mer synlig posisjon som en av regionenes største boligutviklere, og vi ønsker å få frem et tydeligere profil som en seriøs boligbygger. Josephine vil utvikle profilen vår og sikre at vi får bedre synergi på tvers av porteføljen, sier Grimstad.

Ny senior controller

Som ny senior controller i selskapet kommer Peter André Olsen. Han er utdannet fra BI med en Master i Regnskap og Revisjon samt fra Copenhagen Business School med en Master i Finans og Strategisk Ledelse. Peter kommer fra stillingen som manager i BDO, hvor han har arbeidet de siste 8 årene.

– De siste 4 årene har Peter vært sentral på BDO-teamet som har revidert Stor-Oslo Eiendom’s portefølje. Peter kjenner dermed strukturen og selskapet godt og vi ser frem til å få en såpass solid ressurs inn i vårt team i forhold til struktur, forvaltning, strategi, skatt og MVA, sier adm. dir. Mathis Grimstad.

Henter fra CBRE

Den siste av de nyankomne vil være Kristine Holen, som slutter seg til Team Stor-Oslo Eiendom som investeringsansvarlig i september. Hun har en Bachelor fra BI og en Master fra Cass Business School i London innen Eiendom. Kristine var på listen for «10-på-vei-opp» i Estate Magasin i 2018. Hun har internasjonal erfaring fra bla. GE Capital Real Estate i London og fra 2014 i CBRE Global Investors. Der har hun i løpet av 4 år i både London og Stockholm jobbet med transaksjoner i alle de nordiske landene, i tillegg til at hun i 2017 åpnet og ledet selskapets Oslo-kontor.

– Vi gleder oss til å få Kristine inn i teamet vårt. Hun har lang erfaring innen transaksjon, og vil med sin internasjonale bakgrunn tilføre en ekstra dimensjon til transaksjonsteamet vårt, sier Grimstad, som nå mener selskapet er rigget for videre vekst.

Skal undersøke bygulvet i Nydalen/Storo
Aktuelt
– Har rekordhøyt antall boliger under produksjon (+)
Analyse
Leieinntektene stupte da Oslo kommune overtok (+)
Analyse
Bærum blar opp en milliard på kommunehuset
Aktuelt
River industribygg for å oppføre 86 leiligheter (+)
Bolig
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
– Vi står klar med pengesekken (+)
Aktuelt
Den gamle kommunen sa ja til milliardprosjektet. Den nye vil utsette (+)
Bolig
Miljø og bærekraft er viktigst for ungdom
Aktuelt
Byvilla-prosjekt bak Slottet møter motstand (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.